ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O să vă reamintesc vreo câteva teorii pe care vi le-am spus încă de la începutul pandemiei, pe vremea în care „ăia cu știința” mă făceau pe mine medieval.
 
Recunosc, multe dintre informațiile pe care le dau nu-mi vin pe căi normale, dar dacă mie mi se par reale, le public. Consider că e mult mai important ca o informație posibil adevărată să ajungă cât mai rapid la oameni pentru că astfel se pot pune la adăpost. Dezavantajul este că, nu de puține ori, am fost intoxicat. Unele dintre intoxicări le-am eliminat din start deoarece dacă am avut îndoilei nu le-am publicat. Puține dintre ele mi-au scăpat spre publicare, iar în unele cazuri am specificat că informația trebuie tratată cu rezervele de rigoare. E un risc pe care mi l-am asumat.

Să revenim la pandemie. Pe la începuturile pandemiei v-am spus despre răspândirea unei variante soft a virusului de către armata americană prin zonele bazelor militare, cu scopul de a „imuniza” populația aliată. De asemenea, tot atunci am combătut teoria pangolinului spunându-vă că primul caz de COVID a fost raportat într-un spital privat din Jeddah, Arabia Saudită încă din 2012. Acolo virusul a fost recoltat de niște specialiști canadieni care l-au dus la laboratorul Winnipeg. De asemenea, v-am mai spus că sunt suspiciuni puternice ca tot prin intermediul armatei americane să se fi infectat primii chinezi cu forma care-a explodat la Wuhan. 

Acum să vedem ce aflăm din surse certe. Mai mulți specialiști italieni de prim rang s-au apucat să cerceteze mostrele pre-pandemice pentru a încerca să găsească momentul în care a apărut primul caz de COVID în peninsulă. Spre deosebire de noi, serviciile de acolo sunt foarte bine puse la punct, putând să se „întoarcă” în timp cu ajutorul mostrelor colecate de la pacienți. Ei bine, descoperirea făcută e de-a dreptul șocantă și se află într-un studiu deja publicat pe care-l puteți accesa pe site-ul ScienceDirect.

Șocul inițial al studiului este dat de faptul că se dărâmă „teoria Wuhan”. Cum? Prin faptul că cercetătorii italieni au descoperit primele cazuri de COVID din peninsulă în ... septembrie 2019! V-ați revenit? Stați puțin că nu asta e bomba descoperirii. Secvențierea genetică a constatat că variantele găsite sunt cele trei mutații(C3037T, C14408T și A23403G) „descoperite” după explozia din Wuhan. Așadar ce constatăm? Că mutația β este anterioară mutației α(Wuhan-Hu-1)!!! E imposibil, nu-i așa? Acum devine cât se poate de clar că „teoria pangolinului” este absolut aberantă și că ni se ascunde ceva. 

Ca să închidem cercul vă voi mai spune că Centrala NATO din Italia se află la 30 km. de Milano, iar studiul se referă la cetățenii Lombardiei! Șocant, nu? Fie că vă vine să credeți sau nu, întreaga minciună începe să iasă la suprafață. Doar că acum nu mai interesează pe nimeni, iar asta e de-a dreptul revoltător. Jigodiile care v-au băgat la pușcărie în propriile case, care v-au omorât cu bună știință rudele și care v-au otrăvit cu vaccinuri experimentale, au toate șansele să scape fix din cauză că au reușit să mute atenția publicului în altă parte. Gândiți-vă bine la asta! Plăvanul încă e în funcție, Arahat la fel. Vlăduț Voiculescu și depilatoare inghinală încă se află pe-aici. Cereți-le socoteală tuturor! Faceți-i să plătească!