Dan Tomozei: UDMR recunoaște geniul lui Călin Georgescu: era spion la 7 ani!

Ceea ce face liderul UDMR, Kelemen Hunor, din Postura de lider în guvernul ilegitim format alături de PSD-PNL, este o nouă demonstrație de linșaj politic susținut din România și Ungaria la adresa unui candidat român la președinția României.
Kelmen Hunor nu este un politician prost, deși demonstrează că este un politruc impostor, gata să mCălin Georgescua, dacă ordinul o cere. Mai mult, deși se află din nou la guvernare, trebuie subliniat că UDMR similar FDGR este o organizație neguvernamentală, necum partide politice.
Pe scurt, acuzațiile formulate la adresa lui Călin Georgescu nu stau în picioare, nu sunt probe. Matematica și logica, arată că liderul UDMR s-a intoxicat cu inteligența cumulată a lui Ciucă și Ciolacu.
Georgescu (născut în 1962) abia începea școală generală – aproximativ 7 ani – când este acuzat de Kelemen că ar fi făcut parte din rețeaua Caraman, care a reușit să penetreze informațional NATO, și care la finalul anilor ‘69 a fost destructurată.
Această realitate este confirmată de istoricul Florian Banu, cel care a documentat și publicat volumul "Mihai Caraman – Un spion român în Războiul Rece”, apărut în prima ediție în 2019, la Editura Corint din București.
Dorind să pară documentat, Kelemen Hunor este riguros și acuză studiile făcute de Georgescu în anii ‘80 în străinătate, dar nu a fost și nu este la fel de ferm și în privința elitelor intelectuale care au dominat România după 1990, în rândul cărora se regăsesc beneficiari de burse de studii în străinătate înainte de 1990.
Hunor face o vină și din faptul că Georgescu a stat lângă elitele României, mari profesori universitari și academicieni.
Cum să nu fie o vină, când astăzi întreaga clasă politică, întregul guvern din care face politică parte, este format din descompuși intelectual, din repetenți și analfabeți funcționali, lipsiți de minimă demnitate națională?
Prin acțiunile sale, Kelemen Hunor, liderul UDMR, nu face decât să atace România și democrația, contribuind la prăbușirea regimului nedemocratic, ilegal, ajuns în disperare și criză de soluții.
ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.
Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.
ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.
De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!

RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei) | RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)
Pe același subiect

Viganò: Conclavul este falsificat – De aceea, viitorul Papă nu va avea autoritate

Peninsula Iberică este noul Wuhan?

A vrut un Nürnberg al Covidismului: A fost aruncat în pușcărie!

BTI: A venit adevărata nucleară: ambasada SUA sugerează că alegerile nu vor fi recunoscute

EMISIUNE LIVE: Doru Paraschiv, ofițerul de informații care l-a prins cu minciuna pe Marian Enache de la CCR ÎN DIRECT la ActiveNews și Starea de Libertate. ACTUALIZARE

Visul umed al Europei e mai aproape ca oricând de a deveni realitate: Să se spele pe cap cu Războiul și cu Zelenski!
Recomandările noastre

22 aprilie 1990, startul Pieței Universității. În urmă cu 35 de ani începea cea mai amplă manifestație anticomunistă din Europa Centrală și de Est. VIDEO și GALERIE FOTO

Alex Jones și Tucker Carlson despre Lupta pentru Adevăr: Globalism, Trump, Israel, Planuri Secrete pentru Al Treilea Război Mondial, WEF, CIA, 9/11 - O EMISIUNE-BOMBĂ tradusă în română - VIDEO
Persoane: Călin Georgescu Kelemen Hunor Mihai Caraman
Locații: România
Subiecte: Rețeaua Caraman
Organizații: UDMR
Tip conținut: Opinii
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Comentarii (3)