ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Niște posesori de creiere înghesuite, cu multă prostie, au început iar să afirme în spațiul public că de lipsa spitalelor se fac vinovați Patriarhul și Catedrala Mântuirii Neamului. Păi, băi, ciupalacilor, dacă era Daniel Ciobotea la conducerea Guvernului, aveam până acum spitale atât de performante, de veneau și austriecii și turcii să se trateze în România! Plus cadre medicale care respectau cu strictețe jurământul lui Hippocrate. Unul nu mișca în front.

Pentru cei care nu știau, administratorul paginii de Facebook „Politistii au umor” este agent în cadrul unei secții de poliție din orașul Mangalia, secție ce are competență și pe raza localității 2 Mai, loc în care au fost omorâți doi copii de un drogat aflat la volan.

În toată această perioadă, agentul căruia i-a dispărut umorul în ultimele zile nu a publicat nimic despre incidentul în cauză. Oare de ce?

Astăzi, prins de "empatia" față de cei arși la incendiul de la Crevedia, începe a împroșca cu noroi în singurul edificiu realizat în ultimii 33 de ani în România - Catedrala Mântuirii Neamului, afirmând că acest proiect este adevăratul motiv pentru care nu s-au construit spitale în țară.

Citiți și Guvernele Orban-Cîțu și Ciucă-Ciolacu au aruncat la coș 3 spitale noi nouțe: 1.219.335.093,89 EURO - SUMA ȘOCANTĂ plătită de români pentru vaccinurile „GRATUITE”, „SIGURE ȘI EFICIENTE”

Domnule agent, influencer și lipsit de umor în ultima vreme, despre cazul în care aveați cu adevărat ceva credibil de relatat, crima din 2 Mai, cauzată în mare parte din vina colegilor dvs. cu care ați interacționat zilnic, de ce nu ați relatat nimic? Ce v-a reținut să o faceți?

Sunt convins că aveți amănunte pe care nimeni din cei care vă urmăresc nu le cunosc. Oare de ce ați ieșit brusc cu o postare care să devieze atenția opiniei publice de la acea crimă și ați îndreptat-o către incendiul de la Crevedia, asociind și discreditând în mod intenționat construirea Catedralei făcând-o în același timp responsabilă de lipsa spitalelor din România? Puteți să ne răspundeți?

Calitatea de polițist pe raza crimei vă califică să veniți cu detalii despre acel incident, nu despre incendiul din Crevedia sau construirea unei Catedrale de care dvs. habar nu aveți.

Citiți și Cornelius Florin Stoica: Polițiștii N-AU umor. 45 de unități medicale care funcționează în cadrul Bisericii Ortodoxe Române

Daniel Polifrone, autorul cunoscutului blog creștin Gânduri din Ierusalim este fost polițist și ne face bucuria de a publica de azi și la ActiveNews, în cadrul rubricii de Opinii