ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 3500 de tineri adunați într-un singur loc, la Timișoara. ITO 2023 - Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși.

Ați văzut vreun astfel de titlu în presă sau vreo informație legată de acest eveniment relatată de publicațiile importante din România? Nu!

Cum să comunice presa publicului despre evenimente care adună mii de suflete din întreaga lume spre cunoașterea binelui, frumosului, iubirii aproapelui, a vorbelor calde și civilizate ori a credinței identitare și mântuitoare?

Într-o lume bombardată în mod deliberat numai cu informații despre haos, violență, droguri sau alcool, Biserica a fost, este, și va fi pururea stâlpul de sprijin și speranța unei lumi bune, a unei societăți civilizate.

Experiența sa milenară, prin care a fost supusă atrocităților de-a lungul existenței, ne arată că întotdeauna binele a ieșit triumfător, iar cei care au încercat să-i facă rău au rămas doar o umbră tristă și dezamăgitoare în istorie.

O ALTĂ CULOARE A LUMII ÎN CARE TRĂIM, CARE ESTE MAI PUȚIN VĂZUTĂ, CUNOSCUTĂ SAU PROMOVATĂ!

VIDEO: ITO 2023 - Întâlnirea Internațională a Tineretului Ortodox, un eveniment de anvergură, care reunește la Timișoara 3.500 de tineri din întreaga lume.