ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cuvântul Cititorului, cules de la rubrica de Comentarii ActiveNews

"De ce se lucra la un virus în laborator, pe bani americani și europeni și cu specialiști francezi în biotehnologie?" Explicatia oficiala (cred ca de la Fauci am auzit-o) este ca, vezi Doamne, virusologii vor sa i-o ia inainte naturii: ei asambleaza din timp virusuri periculoase in laborator pentru ca mai tarziu, atunci cand acele virusuri vor aparea spontan in natura ei sa fie pregatiti deja cu un vaccin pentru ele.

Astfel de mizerii nici nu ar trebui sa se numeasca cercetari. Sunt de fapt incercari de a mesteri arme biologice.
Prostia de SARS-COV-2 totusi nu se poate numi arma biologica, e doar o incercare nereusita, un avorton de arma biologica. Poate a scapat sau a fost lasat sa scape din laborator la mijlocul procesului de perfectionare. Altfel ce arma biologica e aia care nu omoara decat mosnegi care au fost colegi de scoala cu Tutankamon si mai au si 7 boli? O arma biologica eficienta ar fi in stare sa omoare barbati tineri, apti de lupta, cei incorporabili in armata. Nu mosnegii. Daca ii omori tarii dusmane mosnegii mai degraba o ajuti sa-si degreveze cheltuielile cu pensiile.
Teoria mea este ca un grup de baieti destepti investitori in farma si biotehnologii (de exemplu Bill Gates) s-au saturat de procesele lungi de aprobare ale noilor medicamente si tehnologii si au decis sa puna de o plandemie ca o solutie de a impinge aprobarea pentru tratamente cu organisme modificate genetic. In ultimii ani tot vedeam in presa financiara previziuni ca actiunile in firme biotech sunt coada de la pruna, nu-stiu-care-firma biotech a atras finantare pentru nu-stiu-ce tratament revolutionar de sta matza-n coada, tot rasareau firme biotech ca ciupercile, s.a.m.d. Mi s-a parut curios ca li se face atata publicitate unor firme care nu au realizat nimic concret si in plus nici nu-mi era clar care e pana la urma scopul existentei lor. Moderna exista parca din anul 2010 si n-au adus nimic pe piata pana la revolutionarul vaccin, Biontech existenta din 2008 si nu i-am gasit pe net decat rapoarte financiare incepand cu 2019, conform celui din 2019 singura sursa de venituri din acel an a fost un contract micut cu GSK dar tot erau pe pierdere (cine draq tine in viata atatia ani firme pe pierdere?! si le mai si ridica in slavi in presa?), Curevac la fel.

Un articol din 2017 spunea despre Moderna ca tehnologia lor cu m-RNA e o prashtie vai steaua ei pentru ca nu reusesc sa gaseasca niste nanolipide care sa nu fie toxice pentru pacient (https://www.statnews.com/2017/01/10/moderna-trouble-mrna/).

"In order to protect mRNA molecules from the body’s natural defenses, drug developers must wrap them in a protective casing. For Moderna, that meant putting its Crigler-Najjar therapy in nanoparticles made of lipids. And for its chemists, those nanoparticles created a daunting challenge: Dose too little, and you don’t get enough enzyme to affect the disease; dose too much, and the drug is too toxic for patients."

Ca sa vezi, la cateva luni de la declansarea pandemiei vietii, Moderna a gasit solutia sa nu mai fie nanolipidele toxice. Coincidenta fericita? sau mai degraba "las-o bah, ca merge si asa, acuma e mare pandemie, moare lumea de virusul ucigas bomba biologica, nu mai stam sa pierdem vremea cu studii si verificari intinse pe ani de zile". Nu avem timp 8-10 ani sa testam vaccinul cum s-a procedat mereu in istorie, acum in scoatem in 10 luni si e sigur si eficient!

Nu imi dau seama daca A. virusul chiar a scapat din laboratorul chinezilor si baietii destepti au sarit imediat la oportunitatea de a declara pandemie si a dezlantui pe populatie vaccinurile lor sau B. virusului i s-a dat drumul intentionat.

In schimbul unor spagi grase criminalii acestia au primit aprobare de la EMA, FDA etc (comisarul european pentru sanatate Sella Kyriakidis care a semnat contracte de achizite vaccinuri pentru UE e investigata in Cipru dupa ce curtea de conturi a descoperit 4 Milioane EURO inexplicabili in conturile bancare ale lui barbata-su; ministrul sanatatii din Germania tocmai si-a tras o vila parca estimata tot la 4 Milioane EURO din salariul de bugetar). Va fi interesant sa vedem ce s-o gasi prin conturile lui Fauci si ai functionarilor FDA, numai sa se caute (e valabil si pentru Arafat & Co - n.n.).

Acum ca ies la suprafata mortii si ranitii vaccinurilor (peste tot in lume), masluiri cu numarul de paturi de terapie intensiva (cel mai recent scandal din Germania, in plina desfasurare), suprimarea Ivermectinei ca tratament eficient pentru Covid (India, USA) politicientii trebuie sa arate oamenilor cu degetul un vinovat ca sa nu riste sa fie ei trasi la raspundere. Sa arati cu degetul un liliac infectat nu potoleste furia oamenilor, trebuie sa le arati niste oameni, de ce nu Fauci si China? Cand va lovi si criza economica si oamenii vor iesi in strada politicienii vor arata cu degetul catre China: "duceti-va si luati-va de guler cu Partidul Comunist Chinez" "noi nu am gresit cand am impus lockdownurile care au distrus economia, trebuia sa facem asta pentru ca virusul cu care luptam era periculos, era o ARMA BIOLOGICA, VALELEUUU".

E greu sa explici prostimii ca ai impus lockdown si ai autorizat/promovat cu ochii inchisi vaccinuri toxice doar pentru un virus-frate-cu-raceala vai steaua lui, insa daca ai facut asta ca sa lupti impotriva unei ARME BIOLOGICE, eeeee....

Autor: CORONOIA

Sursa: Avocat Gheorghe Piperea: S-a răsucit comutatorul de gândire?