ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aflu din presă că anumiți domni din guvernul actual aflat în plin eșec al campaniei de „vaccinare" anticovidică tind să infecteze politic Biserica Ortodoxă – după cum am înțeles din declarația recentă:

„Este foarte important ca toate instituțiile, inclusiv Biserica, să transmită prin mijloacele pe care le au, prin ghiduri, prin purtători de mesaj, prin voci ale preoților, până la urmă, să transmită acest mesaj de informație corectă, de educație medicală enoriașilor. (...) Eu sunt un om optimist și vizita de astăzi trebuie înțeleasă în această cheie în care îmi doresc ca toate vocile care contează în societate să aibă greutate și să fie prezente în această campanie.” (cf. ActiveNews/Agerpres).

Neavenitul ins cutează a sugera că pînă în prezent enoriașii n-ar fi fost informați corect asupra „beneficiilor" controversatului tratament genetic experimental numit impropriu „vaccin". Or, reticența cu pricina a oamenilor față de recomandările guvernamentale se explică tocmai printr-o corectă informare! Minciuna plandemonică promovată iresponsabil de clasa politică deținătoare, din păcate, a puterii în momentul de față a fost dovedită de personalități științifice precum românii Răzvan Constantinescu, Flavia Groșan, Mihaela Secară și Damian Baciu ori de specialiști din lumea întreagă: Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, Alexandra Henrion-Caude, geneticiană specializată în ARN, cărora li se pot adăuga Margarite Griesz-Brisson, Peter McCullough și cei paisprezece experți care au trimis încă din ianuarie 2021 o scrisoare către „The Lancet" despre originea de laborator a virusului covid 19. Lista specialiștilor neafiliați politic de acest tip este foarte lungă, din fericire și sînt convins că va deveni covîrșitoare, iar ignorarea opiniilor acestor profesioniști onești contravine principiului informării din cît mai multe surse, întrucît adevărul nu mai este la această oră monopol de stat nici în România, nici în alte țări democratice.

În plus, statutul experimental al „vaccinurilor" este recunoscut de înșiși producătorii lor, așa cum – desigur mult mai bine informați decît sînt domnii din guvern –, creștinii deja știu. Pornind de la acest adevăr, iată afirmațiile medicului Damian Baciu: „Este un EXPERIMENT GENETIC (GENIC) efectuat pe ființe umane. În acest moment, după 5-6 luni de la debutul campaniei de „vaccinare", nu se poate afirma că produsele experimentale utilizate împiedică semnificativ circulația virusului. Afirmațiile repetate că „vaccinul" este eficient și sigur NU AU SUPORT ȘTIINȚIFIC REAL! Există statistici care arată că numărul deceselor Covid 19 este același și în cazul celor „vaccinați" și al celor „nevaccinați". S-a recunoscut că persoanele „vaccinate" pot face boala și pot transmite virusul. Populația pediatrică, în contextul acestei viroze, NU prezintă pericol epidemiologic, sau patologic.” (Cf. ActiveNews).

Prin urmare, îndemnul meu, de enoriaș deja informat corect, e să facă bine toți cei care au dorit cîndva, din stradă, „spitale nu catedrale" și-au ajuns la guvernare, să fie consecvenți: să meargă în spitale, nu la Biserică, spre a-și afla alinarea sufletească suferită ca urmare a eșecului campaniei lor!

București, 7 gustar 2021

Citiți și Vrem spitale, nu catedrale?!