ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Salut ratificarea de către Parlamentul Republicii Moldova a Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice”, scrie el într-o postare pe Fb în calitatea lui de „președinte al Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Moldova”.

„Convenția de la Istanbul este primul instrument internațional obligatoriu din punct de vedere juridic privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și fetelor”, ne explică grijuliu fericitul eurodeputat.

Atenție mare, Siegfried de la Bruxelles ne avertizează ca să ținem bine minte: „primul instrument internațional obligatoriu din punct de vedere juridic”!

În fapt, ce ni se bagă „obligatoriu” pe gât?

Deși la prima vedere scopul urmărit de autorii documentului în cauză este unul salutar, Convenția de la Istanbul este una extrem de problematică, pentru că nu se constituie într-un răspuns adecvat la fenomenul violenței domestice, ci multiplică mijloacele legale de redres, fapt ce generează o lipsă de previzibilitate legală, o confuzare a victimelor care nu ar mai ști la ce mecanism legal să recurgă!

„Egalitatea de gen nu este doar un drept fundamental al omului; este, de asemenea, o bază necesară pentru o societate mai pașnică, prosperă și durabilă”, ne mai previne Siegfried-românul, educat în cabinetele neomarxiste de la Berlin și Bruxelles.

În realitate, Convenția respectivă propune o definiție nouă și controversată a „genului” în dreptul internațional (codifică unele definiții controversate și non-consensuale ale „genului”, în calitate de construct social, independent de realitatea biologică)!

Alte scopuri, ascunse, ale adevăraților autori ai Convenției date, scopuri pe care jovialul sprijinitor al Republicii Moldova de la Bruxelles nu ni le va dezvălui niciodată, sunt:

Convenția de la Istanbul:

-- prezintă bărbații drept agresori, ceea ce constituie un stereotip discriminatoriu;

-- încalcă libertatea religioasă și dreptul părinților de a-și instrui copiii în conformitate cu propriile convingeri religioase și morale;

--  stabilește un mecanism de monitorizare (GREVIO) care intervine în mod intruziv în organizarea și practicarea tradițiilor și obiceiurilor statelor membre, care vor fi nevoite să se supună ideologiei „genului” în calitate de concept definit social, mecanism care atentează la suveranitatea națională!

Și încă ceva, extrem de important: prevederile Convenției de la Istanbul sunt contrare viziunii creștine asupra familiei, ca reprezentând uniunea dintre un bărbat și o femeie!

În definitiv, prevederile respective contrazic dreptul internațional și european în materie de drepturi ale omului!
Cred că anume din aceste rațiuni un șir de state au ales să nu adere la Convenția de la Istanbul sau să se retragă din ea!

Dacă noi, românii din teritoriile românești înstrăinate, am avut și mai avem încă a ne confrunta cu uneltele dominației rusești asupra noastră -- Dodonii de tot felul, iată că acum vin peste capul nostru alte unelte, cele ale globalismului neomarxist, anticreștinesc și antinațional -- Siegfriezii de la Bruxelles și Berlin!