ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Subiectele zilei în presa mondială sunt cel puțin două, pe lângă cele cotidiene proprii fiecărei țări: vaccinarea și pașaportul sanitar. Cu diferențe uneori majore de la o țară la alta, atât vaccinarea în masă, cât și pașaportul vaccinal par să întâmpine o opoziție peste care nu se va putea trece. Celelalte două subiecte din același registru – originea virusului (naturală sau din laborator?) și foarte suspectul refuz al oficialităților (politice și medicale) de a trata bolnavii cu medicamentele ieftine existente (hidroxiclorochină, azitromicină, ivermectină, zinc, vitamina D, vitamina C etc.) – sunt trecute în planul doi voluntar și manipulatoriu, aparent interesat.

Presa mainstream, câinele presupus de pază al democrației, latră după cum i se ordonă: cine plătește comandă muzica. Presa ar fi populată de două feluri de oameni: ziariști onești și ziariști care au o slujbă (Charles Gave dixit). Cele mai proaste ziare din lume par a fi The Washington Post și The New York Times (după Donald Trump), Le Monde și The Guardian. Dar toți ziariștii care lucrează în aceste oficine au slujbe foarte bine plătite...

Marea problemă pentru campionii pașaportului vaccinal, care par a fi Germania și Franța, UE deci, din care și noi facem parte din păcate, este că SUA, cel puțin în jumătatea de state republicane, au abandonat masca, lockdown-urile, vaccinarea forțată și pașaportul sanitar obligatoriu. Ba chiar faimosul Deep State pare să fi înțeles că trebuie să renunțe, cel puțin temporar, să mai terorizeze inutil populația. Franța, Germania, UE vor putea să impună un pașaport vaccinal la care SUA a renunțat ? Rămâne de văzut.

Vaccinarea copiilor, anunțată la noi de controversatul medic militar Gheorghiță, se va dovedi o catastrofă și pentru Klaus Iohannis, și pentru ministrul său al Apărării, generalul Nicolae Ciucă. E foarte puțin probabil ca părinții din România să-și livreze în masă copiii unui experiment iresponsabil numai pentru ca niște funcționari stupizi, mediocri, ariviști să realizeze cifre bune de raportat. Arafat, Rafila, Gheorghiță au sărit cu avânt peste cal. Vom vedea curând cât de mult își iubesc copiii părinții din România!

Doctorii vor fi luați la întrebări pentru că nu au prescris medicamente banale, ieftine, dar au promovat Remdesivir-ul (de la Gilead), foarte scump și dovedit toxic, ajutând astfel să se răspândească virusul pentru a justifica vaccinarea în masă, totul în interesul Big Pharma. Câți dintre doctorii pe care-i vedem pe televizoare sunt „sponsorizați” gras de industria farmaceutică? De ce nu se declară, conform legii, conflictele de interese? De ce televiziunile se fac complice la mistificare? De ce doctorii fără de arginți dar competenți, din toată lumea și de la noi, au fost atacați cu înverșunată nerușinare?

Cât despre originea virusului, cu fiecare zi care trece ne apropiem mai mult de ipoteza războiului biologic (inițial între SUA și China). S-a renunțat la mult-trâmbițata origine naturală a virusului din China (lilieci, pangolini etc.), iar „scăparea” virusului din laboratorul din Wuhan e din ce în ce mai puțin credibilă, atâta vreme cât acest laborator a fost finanțat și din SUA, și din UE. Au finanțat europenii și americanii fără să știe ce finanțează? Au avut acces la ce se lucra în acel laborator cu peste 1.000 de angajați? Sau avem de-a face doar cu o perdea de fum care vrea să acopere propagandistic războiul biologic?

Războiul biologic scăpat de sub control a lovit întreaga planetă. Dar ne apropiem de un final, fie și sub forma unui armistițiu, și vine vremea socotelilor. Au murit peste 3 milioane de oameni și s-au distrus grav economiile, au avut imens de suferit bătrânii și copiii, s-au compromis învățământul, Bisericile și statele. Criminalii de război, indiferent cine sunt ei, nu vor scăpa, putem fi deja siguri. Procesele au început.