ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cartea lui Karl May, „Winnetou”,  a fost interzisă în Germania pe motive de „rasism”.

Cineva spune că „Germania e pe tobogan în jos după Australia, Canada și alte țări civilizate”!

După?! Nu, Germania nu e niciodată „după”, Germania e mereu în fruntea tuturor, chiar și atunci când nu o face bătând „pas de gâscă”.

Pentru că nici în Australia, nici în Canada, nici în alte „țări civilizate” nu a fost pus, încă, sub urmărirea serviciilor secrete vreun partid de opozitie.

În Germania, da!

După ce deputații AfD au fost bătuti cu bare de fier, stropiți cu acid, băgați în spital de ANTIFA,

dupa ce casele și mașinile le-au fost incendiate de ANTIFA,

după ce sediile AfD au avut aceeași soartă,

după ce 53 de politicieni AfD au fost condamnați la moarte de ANTIFA,

după ce justiția și poliția germană au refuzat să le acorde protecție sau le-au blocat accesul pe listele electorale,

Bundestagul a votat, și Curtea Constituțională a aprobat, anul trecut, legea prin care Alternativa pentru Germania (AfD) este pusă sub urmărirea serviciilor secrete!

Pentru „extremism” și „nazism”!

Nu s-a întâmplat așa ceva nici în Australia, nici în Canada, nici în Noua Zeelandă, Franța, Suedia sau altă „țară civilizată”.

Încă.

E posibil să urmeze Statele Unite, dar DUPĂ Germania.

Pentru că FBI anchetează, arestează, percheziționează și hărțuiește, sub diverse forme, opozitia republicană (congressmeni, candidați la funcția de guvernator, avocați, foști consilieri prezidențiali, foști funcționari guvernamentali etc.), pentru diverse motive – de la „terorism domestic” și contestarea rezultatelor alegerilor, până la colaborare cu oligarhii ucrainieni!

Da, Statele Unite, unde, după presă, șefi de servicii secrete și politicieni ai Partidului Democrat, acum și președintele Joe Biden a acuzat Partidul Republican de „semifascism”, numindu-l un pericol pentru democrația americană și viitorul țării!

Dar, repet, după Germania!