ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 10 mai au trecut prin parlament celebrele plx-uri. PL-x 145 a fost adoptat pe 10 mai.

PL-x 145, legea despre care specialiștii în drept au avertizat ca este prost conceputa și prost scrisă, a creat cadrul legal pentru implementarea unei metodologii care va da statului dreptul de a lua copiii de lângă părinți în conformitate cu nu știm încă ce. Deși titlul și articolele legii nu duc deloc cu gândul la o asemenea finalitate, prin PL-x 145, se creează totuși cadrul legal care facilitează existența și funcționarea unui fel de Barnevernet autohton.

Mulți au amendat graba cu care s-a dorit obținerea acceptului favorabil al Parlamentului.

Nimeni nu a înțeles motivul pentru care nu se putea oferi un timp mai mare pentru conceperea unei legi care să aibă cap și coadă, deoarece PL-x 145 părea că nu aduce aproape nimic nou în peisajul legislativ. Aparent. Deoarece prevederile PL-x menționează că tot ce este stipulat în lege va fi aplicat pe baza unei metodologii viitoare. Care va fi... Cum va fi.

La nici 10 zile după adoptarea PL-x 145, apare în spațiul public informatia potrivit căreia în data de 23 mai, adică mâine, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) va pronunța o hotărâre în cauza ridicată de activiștii LGBTQ+ împotriva României, pe motiv că țara noastră nu recunoaște parteneriatele și căsătoriile între persoane de același sex.

În proporție de 99,9%, CEDO va condamna România, urmând să emită o hotărâre conform căreia țara noastră va trebui să legifereze cumva parteneriatele între homosexuali și/sau lesbiene.

În acest caz există deja un precedent, petrecut în cazul Rusiei. CEDO a condamnat țara respectivă pentru că nu a legiferat o formă de parteneriat între persoanele de același sex.

Hotărârile Curții, însă, nu pot fi implementate decât de statele naționale. Altfel spus, Parlamentul României este cel care decide dacă va transpune în lege/legi, decizia CEDO. Recunoașterea parteneriatelor este deja un fapt care atestă apartenența la lumea civilizată și eliminarea obscurantismului religios, iar România vrea să fie și ea civilizată!

Asociația „Accept”, cea care a reprezentat cauza cuplurilor de același sex, a anunțat deja că pe 23 mai „CEDO va pronunța o hotărâre istorică privind familiile formate din persoane de același sex”.

Iar după ce va trece și legea prin care cuplurile de același sex vor fi considerate familii, fapt normal de ani de zile în tarile progresiste, acestea vor putea cere, în mod legal, să aibă dreptul de a adopta copii.

Așa se va întâmpla și la noi. Iar faptul că Referendumul pentru familie a picat din motiv de durere națională în părțile moi plus presiunile puse de Vest pe România, vor face Parlamentul se conformeze!

Patrioților noștri vigilenți care nu au pus mâna in veci pe Constituția României și care au impresia că legile care elimină discriminarea cuplurilor gay recunoscute de către statul român drept familii ar fi anticonstituționale, le dau mură în gură Articolul 48 din legea supremă a țării :

"Art. 48 – Familia

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor."

Termenul "soți" poate fi interpretat în zilele acestea la libera alegere a fiecăruia. Așadar o lege sau un pachet de legi privind căsătoria între persoane de același sex biologic NU ar contraveni Constituției.

Și cum Referendumul pentru Familie a eșuat lamentabil, modificarea textului din "între soți" în "între un bărbat și o femeie" nu s-a mai făcut. În zilele Referendumului lumea a preferat să facă grătare, întrucât fumul alunga spiritele rele care l-ar fi readus pe Dragnea la putere. Pentru că deturnarea atenției votanților de la subiectul referendumului la probabilitarea revenirii baronului PSD în urma avizării pozitive a fost făcută cu bună-știință.

Acesta este traseul urmat peste tot în lume unde doi oameni de același sex care se căsătoresc - se dobândește automat și dreptul de adopție și chiar adoptă copii, preponderent din copiii aflați în grija statului, pentru că nu toți apelează la mame purtătoare!

Evident, am fi de rea credință dacă ne-am întreba dacă graba parlamentului de a trece o lege care să reglementeze "rechizitionarea" copiilor de către stat (cum spun conspiraționistii) și recunoașterea căsătoriilor între persoane de același sex biologic, recunoaștere care va duce la posibilitatea adopției, ar putea avea vreo legătură.

Concluzia ActiveNews: Iată de ce a fost subminat Referendumul pentru Familie, inclusiv - sau mai ales - de mult iubiții intelectuali ai patriei (Andrei Pleșu,Toader Baconschi et eiusdem farinae).

Foto: Homosexuali căsătoriți, anchetați după ce ce și-au violat și sodomizat copiii adoptați, în vârstă de 9 și 11 ani, încă de când aveau 6 și 8 ani, după care i-au filmat supuși la perversiuni și i-au oferit ca produs unui cerc de pedofili homosexuali din SUA