ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Domnule Președinte,

Am tot ascultat discursurile dumneavoastră despre crimele împotriva umanității din țara vecină.

Foarte frumos, însă nici nu aveați altceva de spus decât că sunteți împotriva lor.

V-am tot auzit cum cereți pedepsirea celor care au comis crime împotriva umanității în Ucraina.
Foarte frumos și asta.

Domnule Președinte, dar cu românii care cer pedepsirea tuturor celor care au comis crime împotriva umanității pe teritoriul României în timpul pandemiei, cu ei ce faceți?!

Ce faceți cu noi, cei asupra cărora și-au exercitat puterea criminală cei care ne-au intubat până ne-au pleznit plămânii?!

Ce faceți cu noi, bolnavii cronici, cei care am fost internați cu forța, ținuți în corturi, în frig, fără medicația de bază, fără hrană, noi, cei lăsați să moară ca niște câini in drum, pentru că eram prea bolnavi sau prea bătrâni să ni se dea măcar atenție și un pahar cu apă?!

Ce faceți, domnule Președinte, cu noi, gravidele lăsate fără asistență medicală în timpul sarcinii, pentru că țineați spitale goale pentru falsele raportări ale internaților cu Covid19?!

Ce faceți, domnule Președinte, cu noi, bebelușii născuți prematuri sau cu probleme de sănătate, morți pentru că mamele noastre nu au putut avea parte de asistență medicală într-o sală de naștere, cu medic, moașă, incubator?!

Ce faceți cu noi, bolnavii de cancer, care nu am putut să mai facem tratament în spitale, pentru că acestea erau rezervate bolnăvilor inexistenți de Covid și acum ori am murit, ori nu mai avem nicio șansă?!

Ce faceți cu noi, cei obligați să se vaccineze ca să meargă la serviciu, noi, toți cei care am murit, murim și vom mai muri subit, fără niciun motiv?!

Ce faceți cu noi, cei care ne-am vaccinat anticovid copiii, pentru că ne-ați asigurat, mincinos, că aceste vaccinuri sunt aprobate, sigure și că nu au efecte secundare care i-ar putea pune în pericol?!

Ce faceți cu noi, părinții care ne plângem acum copiii nenăscuți pentru că și rata avorturilor spontane, și cea a infertilității, au crescut inexplicabil în urma vaccinării?!

Ce faceți cu noi, cei care v-am crezut și v-am susținut în campania de informare a populației și care acum vedem nu doar că am fost victimele unei manipulări perverse, ci i-am convins și pe alții că spuneți adevărul, domnule Președinte, și așa i-am impins către moarte, deși eram convinși că facem un lucru bun?!

Cu noi, cei care din oameni sănătoși am fost diagnosticați cu boli cardiace grave apărute brusc în urma vaccinării, ce faceți, domnule Președinte?!

Ce faceți cu noi, morții băgați în saci de plastic, ca gunoaiele, cărora le-ați refuzat înmormântarea creștinească?!

Cu noi, cetățenii ai acestei țări căreia îi sunteți președinte, noi, victimele crimelor împotriva umanității petrecute în țara pe care se presupune că o reprezentați, țară în a cărei Constituție există prevederea privind drepturile la viață și la sănătate ale fiecărui cetățean, prevederi cărora ar fi trebuit să le fiți garant, cu noi ce faceți?!

Când vă vom vedea condamnând crimele împotriva umanității cărora le-au căzut victime românii, la ei în țară, sub patronatul, cu acordul și susținerea Președintelui, adică a dumneavoastră, domnule?!
Când?!