ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce mizeria progresistă prezentată în fals drept un "documentar despre viața lui Arsenie Boca" a umflat rânzele progresiste, avem bucuria de a vedea o reacție din partea clerului Ortodox Român transilvan. 

Că purtătorul de cuvânt al Patriarhiei nu a catadicsit să enunțe o poziție față de un afront adus pe față BOR și Poporului Român în cele doua luni de la lansarea producției!
 
Știm că îi este greu să își exprime opiniile pentru gloata de talibani ieșiți din grote, aptitudinile epistemologice ale domniei sale fiind solipsistice și necadrând cu vulgul, dar poate ne paratirisește într-un final, ca să nu ne simțim prea loviți de adichie la nesfârșit de parcimonia sclifosită cu care îi tratează de obicei pe cei considerați apriori inferiori sieși. 

Proiecția peliculei care își bate joc de viața unei figuri asociate cu viața trăitorului creștin-ortodox (dar și a prigoanei comuniste, a credincioșilor ortodocși chinuiți pentru Credința lor și a celor mai luminate minți ale Neamului) a fost sistată la Arad, unde opinia publică nu a mai suportat batjocura și i-a informat pe organizatori că nu va tolera proiecția jegului, a insultei cu pretenții de artă cinematografică.

Deja a devenit un obicei ca orice neica-nimeni să își facă un nume aruncând mizerii către ce are acest popor mai de preț - Biserica Ortodoxă Română, cea născută o dată cu el. Orice neispravit care bate la porțile celebrității, când nu se remarcă prin vreun talent, recurge la un tertip mișelesc - atacă BOR prin orice mijloc și pe orice motiv.

Bifând trei puncte importante din agenda celor care vor să distrugă România, atacul la credință, discreditarea adevăratelor valori și mizerabila prezentare a poporului român drept un popor de tâmpiți și farisei spălați pe creier (exact cum fac prietenii intelectuali ai domnului Bănescu, domn care a tăcut mâlc pe subiectul mârșavului film!) 
pelicula "Arsenie, Viața de Apoi" este doar o altă încercare penibilă a unor minți bolnave de a mânji ceea ce ei nu pot înțelege atât din lipsă fiziologică de organ al gândirii deplin funcțional, cât și din hău spiritual și lipsă de patriotism - nu îi poți sluji și pe progresiști, și interesul național același timp!

Cât despre genialitatea regizorului, toată lumea s-a lămurit când acesta a precizat într-un interviu că "s-au primit amenințări negative" - dacă există și amenințări pozitive, am vrea să aflăm cam ce formă au! 
 
Iată însă că, prea mult și prea nedrept atacată Ortodoxie Transilvană, cea băgată în corzi și redusă la tăcere de mai bine de un deceniu de departamentul care vorbește în limbi și nu se sfiește a încerca coruperea clerului Ortodox Transilvan spre promovarea unui anumit curent policrom, nu a mai îndurat cu stoicism și a luat atitudine!