ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o moarte subită. Încă un stop cardiorespirator la un om tânăr și fără boli care să îi fi putut explica moartea. Încă un AVC. Încă unul căzut din picioare brusc, înțepenit ca o scândură, de parcă rigor mortis s-a instalat în câteva secunde. Zilnic avem știri de acest fel. Zilnic. Și pe zi ce trece, se înmulțesc.

Prin punerea cetățenilor să semneze un document conform căruia declarau că se vaccinează pe propria lor răspundere, că li s-a explicat ce presupune acest act,

legislatia a fost pe jumătate încălcată. Scăldată. Dusă într-o zonă gri, de unde mortul e mereu culpabil de propria moarte.

Toți s-au acoperit cu aceste declarații pe proprie răspundere.

Lumea care cere pedepsirea vinovaților se axează doar pe efectele pe care aceste acte medicale petrecute sub îndrumarea statului și a cadrelor medicale le au.

Eu spun ca aceste efecte NU vor înceta sa apară și sa devină și mai urâte cu timpul, pentru că minciuna continuă! Și nimeni nu are niciun interes sa scoată adevărul la iveală.

Cine sa o facă?! Big Pharma care s-a umplut de bani și s-a acoperit de hârtii, pentru că a refuzat de la început asumarea vreunei responsabilități pentru efectele adverse cunoscute și pentru cele necunoscute ale vaccinurilor?!

Guvernele țărilor ale căror cozi de topor au primit comisioane grase de la cei care au orchestrat toată șarada?!

Medicii care nu au gândit deloc ca niște oameni de știință, ci ca niște arendași, ca niște grofi, că s-au bucurat la 80-100 lei per cap de vaccinat și la prime grase, de mii de euro pentru organizarea fiecărei campanii de vaccinare?!

Medicii care nu au gândit critic și au înghițit gogoșile guvernanților și ale corupților pe pâine ignorând absolut tot ce învățaseră în școli și din practica de zi cu zi care implica folosirea unor medicamente noi?! Cei care au intubat oameni care ar fi putut fi salvați fără să se mai întrebe dacă intubarea este necesară, ca doar asta știau?! Cei care au mințit cu privire la ratele de infectare și la adevăratele numere de bolnavi internați cu Covid19, pentru că așa li se comandase?! Șefii laboratoarelor care aranjau din pix rezultatele testărilor, pentru a fi în grafic, și ei compensați gras?!

Epidemiologii care nu au vegheat la respectarea circuitului, că se plimbau infectați printre neinfectați prin spitale?! Pozitivii simptomatici care plecau cu țidulă de confirmare a bolii acasă circulând în mijloacele de transport public cu o biată cârpă pe sub nas, pentru ca NIMENI nu s-a obosit sa le facă un minim instructaj cand i-au expediat să se descurce singuri, cu o amărâtă de rețetă cu un antiemetic și un Paracetamol drept tratament pentru pneumonii și virale, și bacteriene?!

Posturile tv și toată "crema" din media, cei care s-au înfruptat din cașcavalul public pentru a ne convinge sa devenim cobai să facă dreptate lumii?!

Influencerii care își clădesc notorietatea pe glumițe de autobază, înjurături, decoltee siliconate, mușchi umflați de steroizi și extrem de puțin bun-simț, cultură generală și responsabilitate civică?!

Nu trebuie să fii medic ca să știi că degeaba se tratează simptomele dacă nu se află, combat și elimină definitiv într-un final toți factorii etiologici care au dus la îmbolnăvire.

Pentru că societatea românească este bolnavă. Și nu de Covid.
Este bolnavă pentru că ce s-a întâmplat din cauza lipsei noastre de răspuns civic constant dur, a lipsei noastre de presiune pusă pe clasa politică este mult mai mult decât încălcarea drepturilor pacienților. Este genocid.

Au încercat prin toate mijloacele, inclusiv cele coercitive, să ne convingă că un ser experiemental este sigur. S-au cheltuit sume colosale pe niște substanțe care primiseră aprobare de urgență, după cum arătau clar informațiile din site-urile FDA și EMA chiar de când au început presiunile pentru a deveni în masă șoareci de laborator. Participanți neinformați cu bună știință la studii medicale. Participanți neplătiți pentru ce companiile Big Pharma ar fi scos din buzunare sume colosale pentru a avea rezultatele care le-au parvenit mură în gură, deoarece state precum Israel au negociat prețuri mai bune pentru a da mai putini bani pe ceea ce noi am primit contra unor sume amețitoare. Bani plătiți din taxele și impozitele noastre, ale celor considerați drept șoareci.

De atunci se știa că "aprobare de urgență" înseamnă punerea pe piață a unor substanțe sărindu-se ani de testare! Fără garanții că ar fi eficiente, fără garanții că nu au efecte adverse notabile în timp. Timp care se măsoară în ani. De obicei, minim cinci ani pentru a ieși pe piață un medicament obținut prin metode și tehnologii cunoscute bine. Nu pe tehnologii noi, ca cele folosite pentru "stoparea covid".

Va trece mult timp până când crimele contra umanității și încălcarea flagrantă a drepturilor omului vor fi pedepsite.

Asta dacă vor fi vreodată judecate, eventual după ce toate faptele vor fi prescrise, că cel mai simplu este să arăți cine sunt vinovații după ce aceștia sunt morți!

Ce persoană aflată în miezul problemei este sau va fi dispusă vreodată să vorbească și să aducă dovezi irefutabile că a fost, prin tăcere, complice la ce s-a întâmplat, când toți cei care au cunoscut de la început sau au aflat pe parcurs adevărul s-au lăsat mânjiți, ca niște mișei?!

Există voci care, dintr-o mândrie subumană, se bucură de fiecare dată de câte o nouă moarte subită, pentru că asta le dă sentimentul că sunt superiori celor care au căzut victime manipulării în masă. Si în această categorie intră și cei care se laudă că nu vor păți nimc pentru că ei s-au vaccinat cu Rool's-Royceurile vaccinurilor, nu ca restul!

Este inutil să mai spun că acest lucru este josnic. Cei mai mulți dintre cei vaccinați din propria alegere au avut convingerea că fac un lucru bun.

Credeau, pentru că niciodată în istorie minciuna, lipsa de profesionalism și incompetența autorităților nu au atins cotele pe care le-au atins și chiar depășit în timpul a ce s-a numit "pandemie produsă de SarsCoV2" (desfășurate conform unui scenariu conceput en-detail), la nivel mondial.

Pentru fapte mult mai puțin grave, în timpurile normale s-au confiscat averi, s-au înfundat pușcării pe viață, s-au plătit daune morale și materiale de miliarde!

Însă acum, când ni s-a arătat fără putință de tăgadă că și țările pe care le numim cu emfază, plini de invidie și admirație drept "țări civilizate", sunt la fel de pline de corupție, prostie și de criminali psihopați puși în cele mai înalte funcții precum cele "de mâna a doua" și "din lumea a treia", acum nu putem să cerem să ni se facă dreptate de către alții.

Acum ar trebui să le cerem tuturor socoteală, indiferent ce pașaport ar avea și pe ce scaun de demnitar și-ar ține dosurile.

Pentru că nimeni nu ne va face dreptate. Nu în această viată!