ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 

 

 

Patriotismul arătat de românii de pe stadioanele din Germania a fost impresionant și dătător de speranțe.
 
S-ar putea să nu fie totul pierdut! Asta numai dacă dragostea pentru tricolor nu s-a stins odată cu eliminarea selecționatei de fotbal de la Euro 2024.
 
E timpul să ne concentrăm pe ce facem cu țara! O lăsăm definitiv pe mâna „antrenorilor” străini, ori ne-o luăm înapoi?
 
Când însuși șeful statului o spune pe șleau că e „eșuat”, președintele s-a referit la stat, dar calificativul e valabil și pentru dumnealui, trebuie să mergem la cauze.
 
Care nu trebuie căutate în nu știu ce adâncuri, fiind la vedere.
 
Peștele de la cap se împute, iar statul de la conducătorii lui!
 
Cum cu Iohannis cred că s-au lămurit și cei mai aprigi susținători ai săi, să nu ne ducem după fenta premierului, mare susținător al României pe stadioanele EURO, cu nr. 12 pe spatele tricoului galben.
 
Ciolacu ne-a promis, când a luat guvernarea, că va promova „patriotismul economic”. Gargară curată…
 
Și dacă, să zicem de dragul ipotezei, poate chiar a intenționat să ia măsuri de protecție și dezvoltare a ceea ce a mai rămas românesc din economia României, nu avea cum, pentru că încălca GRAV statul PSD.
 
„Partidul Social Democrat este un partid de stânga modern și PROGRESIST”, se arată în articolul 8, alinatul (1), al Statutului PSD.
 
Ca să nu ne pierdem timpul cu nuanțe, simplificat PROGRESISMUL este noul INTERNAȚIONALISM PROLETAR, zis și GLOBALISM, servitorii săi, cum e prin statut și PSD, promovând agenda LGBT, Green Deal-ul prin care UE își sărăcește cetățenii în numele „salvării planetei”, metisarea Europei prin politici pro-imigrație și, nu în ultimul rând, cedarea SUVERANITĂȚII statelor UE către organismele birocratice de la Bruxelles.
 
Nici de la PNL n-avem ce spera pentru România, deși încă nu și-a scos particula „național” din numele pe care i l-au dat Brătienii, săracii, că se răsucesc în morminte.
 
Uitați-vă doar la cel mai guraliv penelist, Rareș Bogdan, care și-a afișat și el „patriotismul”, în tricou galben, pe stadioanele unde a jucat reprezentativa noastră la EURO 2024.
 
Numai că una spune acasă și alta face în Parlamentul European, unde votează, la ordinul stăpânilor din PPE, partidul care o susține pe una ca Ursula von der Leyen, aia cu vaccinurile, pentru mai multă Uniune Europeană și mai PUȚINĂ ROMÂNIE.
 
Și exemple v-aș mai da, dar îmi e că s-o însera și nu termin de enumerat nici mică parte dintre trădători…
 
Eu, ca rapidist, sunt obișnuit cu bătăile de mic, așa că înfrângerea la scor de neprezentare cu Olanda mă face să țin și mai tare cu România. Noi, rapidiștii, cu cât îi e mai greu echipei, cu atât o iubim mai mult.
 
Haideți să ne iubim mai mult țara. Și mai aplicat… Cum ar fi votând pentru mai multă Românie și suveranitatea ei, la alegerile parlamentare și prezidențiale care bat la ușă.
 
Parteneriat: Cetățeanul.net.