ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ironia istoriei face ca morala acestei pandemii și a întregului plan diabolic din spatele ei să fie expuse de țara cu cel mai îndrăcit regim din lume.

Dincolo de simpatii și antipatii, de iubire și ură, de ortodoxie și yoga, de adevăr și minciună, ce rezultă din cazul Djokovic este limpede precum cristalul: 

Ești interzis, dacă ești sănătos dar nevaccinat. Ești interzis, dacă ești sănătos și liber.

Concluzia ar trebui să le fie evidentă și orbilor:

Toată nebunia din ultimi doi ani nu a fost despre Combaterea Bolii, ci despre Vaccinare și Pașaport Digital.

Iar Vaccinarea și Pașaportul nu sunt despre Sănătate, ci despre Supunere.

Vaccinul în sine nici măcar nu contează (că mai omoară sau mai schilodește niște oameni, e altă discuție, Malthus să trăiască!). 

Vaccinul este doar un SEMN al supunerii. La fel ca Masca. La fel ca plecarea capului sau întinsul mâinii să ți se ia temperatura, la intrarea în magazin. La fel ca Testarea, ca iluzie a libertății.

Nimeni nu intră în Sistem fără SEMN. Cine refuză Semnul este considerat o măsea stricată și scos afară. Riscă să „strice” toată Gura.

(Pentru a îngrozi și a băga mințile în țestele prea tari, Expulzarea trebuie să fie răsunătoare și brutală. Ca un Pumn în Gură.)

*


Eșecul probabil al stratagemei de supunere a lumii prin COVID nu înseamnă că nebunii planetei vor renunța. Nu mai pot da înapoi nici să vrea. Se tem prea tare de furia maselor deșteptate și dezlănțuite. 

Acestea nu vor mai avea nimic din eleganța, cumințenia și răbdarea prin care „Plandemia” a fost combătută cu argumente științifice și logice de o minoritate trezită mai devreme.

Răzbunarea maselor înșelate amenință să fie teribilă. Odată rupte lanțurile fricii, odată realizată escrocheria, RUȘINEA DE A FI FOST FRAIER va acționa ca un explozibil. Un Cocteil Molotov planetar.

De aceea, Conspiratorii, speriați și ei, clocesc la iuțeală noi planuri de supunere a lumii. Noi dictaturi: medicale, ecologice, economice, extraterestre (vezi frecvența recentă a „dezvăluirilor UFO”)...

Există o singură cale de a le zădărnici: ca un număr suficient de mare de oameni să NU se supună. Indiferent de ce noi stratageme și crize diabolice sunt puse la cale. 

Să se declare din proprie inițiativă, în mod conștient, curajos și liber, ÎN AFARA regulilor impuse cu forța.

Pentru a izbândi, Noua Ordine e musai să fie Mondială. Altminteri, ar fi doar un avorton. O creatură a Iadului, dar totuși o stârpitură, care poate fi zdrobită.

Așa cum, până la urmă, au fost zdrobite Nazismul și Comunismul.