ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Astăzi se împlinesc doi ani de când președintele rus Vladimir Putin a anunțat o "operațiune militară specială" în Ucraina.

Edward Slavsquat este un blog axat pe rezultate și, conform calculelor mele, rezultatul Ne-războiului înclină spre "nefavorabil" pentru toți rușii ne-oligarhici, ucrainenii, americanii, germanii, britanicii, francezii, canadienii, polonezii, eschimoșii și toți ceilalți ciudați.”, a scris azi jurnalistul american anti-pandemic Riley Waggaman aka Edward Slavsquat oferind mai multe trimiteri spre articole pe tema nefastului „ne-război”.

Citiți și Corneliu Vlad: Începe războiul la 16 februarie? Zece concluzii după o oră și un minut de convorbiri Biden-Putin. ARTICOL publicat de ActiveNews pe 13 februarie 2022. Războiul din Ucraina avea să înceapă pe 24 februarie 2022

Același jurnalist american ne-a oferit recent și o cheie a „ne-războiului” care are loc la granițele răsăritene și de nord ale României:

„La începutul lunii februarie, agenția de știri Bloomberg l-a citat pe vicepremierul ucrainean Oleksandr Kubrakov, care a declarat că livrările de produse agricole din Ucraina pe piețele mondiale au ajuns aproape la nivelul de dinainte de război („Exporturile agricole ucrainene din porturile maritime Odesa 14,3 milioane de tone din august încoace” - Bloomberg, 3 februarie 2024). [...]

Citiți și Afaceriștii grâului din Ucraina cer UE să interzică toate grevele de la frontiere. Milionarii se plâng că pierd o jumătate de miliard de dolari pe săptămână

Întrebarea principală pe care mulți oameni o au este de ce, în ciuda retragerii Rusiei din acordul privind cerealele, coridorul de cereale funcționează în continuare ca și cum acordul ar fi în desfășurare?

Pe lângă slăbiciunea Flotei Mării Negre, acest lucru se datorează mai multor alți factori. [...]

Coridorul de cereale funcționează pentru că există acorduri tacite corespunzătoare [...]

Jucătorii Globali care moderează conflictul militar din Ucraina desemnează anumite reguli pe care jucătorii politici trebuie să le respecte.

Iar funcționarea coridorului de cereale este determinată tocmai de aceste reguli. Aceasta nu este o teorie a conspirației, ci o stare de fapt reală.

Din acest motiv, loviturile forțelor armate rusești asupra Odesei după încheierea acordului privind cerealele au fost în mare parte de natură demonstrativă și nu au avut ca scop distrugerea completă a infrastructurii portuare.

Astfel de obiective pur și simplu nu au fost stabilite.”

- Military Review (cel mai popular portal de știri militare din Rusia), 13 februarie 2024 via Edward Slavsquat Substack

Citiți și Tucker Carlson: Războiul din Ucraina urmărește să schimbe Ordinea Mondială