ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vedeți că se ajunge la ce am spus: ca să nu rămână bărbatul gravid, trebuie acum ca femeile să poarte prezervativ, nu doar soția sau concubina, ci toate vecinele și toate femeile din lume. Sar ovulele de la femeie la bărbat și-l fecundează ca covidul (cacofonie intenționată). Dubla și tripla protecție la toate orificiile de pătrundere și întrepătrundere te scapă de graviditate.
 
Pandemia covidă tinde să rămână grea, însărcinată. Anticoncepționalele trebuie luate dublu, de către amândoi, bărbat-femeie, bărbat-bărbat, femeie-femeie și mai ales de toți posibilii contacți.
 
Nicicând pericolul de a rămâne gravid nu a fost mai mare. Măsurile de securitate trebuiesc sporite, controalele și controlul populației trebuie înăsprit, ca să se știe cine cu cine, cine de la cine și mai ales cine nu a respectat măsurile de protecție.