ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mare progres de la bâte, răngi, cizme am ajuns la izolete, alerte, urgențe, înțepări cu forța, internări cu forța a asimptomaticilor, bătăi pentru nepurtarea de mască, închiderea școli, bisericii, teatrului, bibliotecii, interzicea aripilor vântului, închiderea granițelor, izolări, carantinări, termoscanări, taxe de protecție (testări obligatorii pentru a fi lăsat să mergi unde trebuie plus înțepări forțate), difuzarea de știri alarmante prin toată mass media, șpăguirea pe față a massmediei, sistemului sanitar, guvernului, politicienilor, deturnări de fonduri, neacordarea asistenței medicale la orice nu era covid, vicierea protocolului medical, șantaje, abuzuri în funcție, crerea a două comunități învrăjbite, cea înțepată și cea neînțepată, închideri peste închideri, șomaj, sărăcie, criminalitate, cenzură etc.

*

De la Dineu cu proști, spectacol la care a avut acces numai staff-ul comunității înțepate, la meniu pentru înțepare, mă întreb ce mai urmează!

*

 „Boala nu este ceva personal și special, ci doar o manifestare a vieții în condiții modificate, care funcționează conform acelorași legi care se aplică corpului viu tot timpul, din primul moment și până la moarte.”

- Dr. Rudolf Virchow
 
A admite faptul că dintr-o dată vine o molimă care modifică complet legile biologice este o iluzie indusă, în spatele căreia unii au modificat în realitate doar regulile de aplicare a legilor, prin tot felul de subtertipuri ilegale, care să justifice măsurile aberante cu repercursiuni în toate domeniile, care au frânt societatea, actul medical, juridic, administrativ, drepturile omului, învățământul, religia, cultura, libertatea la exprimare și deplasare, dreptul de a dispune de propriul corp, dreptul la o înhumarea creștinească, batjocorirea și profanarea cadavrelor, sufocare populației, terorizarea ei și scindarea acesteia în două comunități învrăjbite, comunitatea înțepată contra comunității neînțepate!
 
*
 
Comunitatea neînțepată reacționează la pretențiile absurde de șantaj, discriminare, abuz în funcție execrcitate de globaliști și ceata lor înțepată! Iată cum asistăm la formarea celor două comunități consfințită de niște autorități care instigă la dezbinare socială, învrăjbire de clasă, abuzuri, discriminări, privări de libertăți, acte medicale prin constrângere, terorism social, amenințări, toate consfințite de stat prin permiterea patalamării cetățenilor prin carnetul noului partid verde al înțepaților!
 
*
 
Se prefigurează cel puțin 5 complicații noi ale înțepării:
- obezitatea, prin rapeluri repetate de picături de grăsime și proteine în centru;
- crizele biliare, posibile după aceste ospețe cu înțepături;
- toxiinfecțiile și intoxicațiile postînțepare, că micii sunt perisabili;
- intoxicațiile acute cu alcool, încadrate la beția înțepării;
- binențeles înțeparea te poate lăsa fără carnet de șofer, pierderea carnetului fiind a 5-a complicație dată de înțepare, alături de pierderea demnității de om prin acceptarea vinderii trupului nu doar a votului atât de ieftin, pentru mici și bere!
 
*
 
Înțeparea este un fenomen de expoziție, demn de fotografiat la Romexpo, la Circ, la Obor, în cort, la ieșirea din gurile de metrou, pe la colțurile blocurilor, la teatru și în grajd!
Se mai practică și în toaletă, în canal și peste tot.
Iată exemplu de dat când explici ce-i ubiquitatea!
Neînțepat nu mai ai loc nicăieri!
În ciuda acestor drepturi de care beneficiază orice doritor de înțepare, cei mai mușcați undeva și înțepați în orgoliu sunt tot înțepații, cărora nu le ajunge înțeparea lor, ci vor înțepare universală experimentală, să nu scape nimeni și segregarea lumii după năravul lor!
Voi nu vă auziți cât de absurzi, aberanți, ridicoli sunteți cu pretențiile voastre ilegitime?
 
*
 
Între 1947 și 1989 agresorii țării s-au instalat prin pact internațional!
După 1989 i-am pus noi în funcție, prin votul nostru tâmp, decerebrat, acum înțepat!