ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aceasta este știință și poate stabili ce poți face și ce nu poți face! Pentru prima dată în istoria medicinii testele medicale nu indică un tratament clar ci un experiment pe toți oamenii chiar și cei ce nu sunt bolnavi și mai ales indică ce să facă cu omul: carantinare, izolare, împiedicare să călătorească, să intre în magazin, încuiere în propria casă, încuiere la spital, închidere afacere, privare de drepturi, protocol criminal, distrugere economică, foame, faliment, sărăcie, mizerie, întuneric, moarte!


Mizerabil. Să iei banii pentru că-l ai în lista de pacienți, dar să-i condiționezi intrarea în cabinet de vaccinare, unde-i jurământul? De nediscriminare? Parcă nu avem voie să facem discriminări, nici să exercităm vreo presiune care să vicieze consimțământul. Mulți nu se duc la medic din cauza condiționărilor și presiunilor de se intra în lotul experimental. Așa ajung în ultimul hal de decompensare când sună la 112 disperați și dacă la admiterea în UPU sunt pozitivi, protocolul schimbă abordarea și încadrările, ca să se obțină cazurile.

*

Standardele comunității Facebook se aplică doar unora. Când știrile oficiale din urmă se dovedesc minciuni, cele actuale, minciuni și ele, continuă nestingherite. Pentru Mark Zuckerberg există o singură opinie adevărată, minciuna oficială prezentă și cea premonitorie, de oracol, de ghicitoare a evenimentelor de groază de valuri ucigașe, izvorâte din știința divinatoare bazată pe minciunile oficiale actuale. A doua opinie, demascarea minciunii oficiale, exprimarea adevărului este fake news, conspiraționism și obiect de cenzură! Îți vine rândul Zuckerberg să stai în boxa acuzaților la Nurnberg 2!

*

Digitalizarea în curs este strict legată de ciparea de care Ursula vorbește acum și pe care vrea să o legifereze în UE. Este foarte grav ce se întâmplă. Certificatul verde a fost doar un pas să ne obișnuim cu lațul sau lanțul ce urmează. Așa cum ANAF blochează toate conturile dacă datorezi un leu (deși ar putea activa plata automată a datoriei către stat), cipul va permite statului să te oprească să intri oriunde, la magazin, bancă, metroul, avion și chiar să ieși din casă când ai a doua opinie sau nu te conformezi. Digitalizare înseamnă legarea de glie, întoarcere la sclavie și iobăgie, dictatură.