ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Adrian Cacovean, binecunoscut cititorilor ActiveNews pentru opiniile sale pertinente, este un profesionist al medicinii cu o înaltă pregătire medicală de specialitate și totodată, un fapt poate mai puțin cunoscut, este licențiat și în Teologie.

Dr. Adrian Cacovean este medic primar chirurgie cardiovasculară, doctor în științele medicale, inventator (2 brevete invenție), homeopat (atestat Centrul de perfecționare România), licențiat în Teologie, autor de capitole tratat chirurgie cardiovasculară (capitolele de infecții nosocomiale în secțiile de chirurgie cardiacă adulți și pediatrie și unitățile ATI ale secțiilor de chirurgie cardiacă), reporter cu carnet de redactor la Napoca universitară, preparator la Catedra de anatomie a UMF Iuliu Hațieganu Cluj Napoca, ecografist Doppler vascular, publicist, specialist în medicina reglării fiziologice, fost medic ambulanță în regim SMURD, șef al Cercului de chirurgie vasculară de la Clinica Chirurgicală III Cluj Napoca, șefie preluată de la colegul său cu un an mai mare Raed Arafat.

Discurs la Conferința Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală? (II) - VIDEO INTEGRAL

ActiveNews a creat o pagină specială dedicată lucrărilor trecute, prezente și viitoare ale Conferințelor Covid