ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


OFICIAL Australia: 50 milioane vaccinuri retrase - OAMENII IES HIV POZITIV

Prof. Paul Young: „Ca oriunde în știință, lucrurile nu ies întotdeauna cum trebuie. E cu siguranță o zi grea pentru echipa de cercetători”.

Prof. Trent Munro (Univ. Queensland): „TOȚI cei care au primit vaccinul au prezentat, într-adevăr, un anumit nivel de rezultat fals pozitiv”.

Melanie Stott (participant la vaccin): „Înțeleg perfect de unde vin (i.e.vaccinurile), însă nu am nicio îngrijorare în ce privește sănătatea mea sau a altcuiva”.

Greg Hunt (Ministrul Sănătății): „Riscul legat de siguranța vaccinului a fost de la început principala îngrijorare”.

Prof. Brendon Murphy (Secretar în Departamentul de Sănătate): „Riscul de fals pozitiv a fost dintotdeauna știut, dar a fost considerat unul mic. DIN PĂCATE, A DEVENIT O PROBLEMĂ MAI MARE DECÂT AM ANTICIPAT ORICARE DINTRE NOI”. 
 
 
Cum e formula aia măi? ”Mă înțep ca tu să fii sănătos!”
 
A fost bună încrederea oarbă, ilogică în pseudoștiință, în minciunile oficiale? Na că ai luat HIV! Mai e sigur vaccinul? Urmează țepe noi, %G, digitalizarea și ciparea, desproprietărirea, dispariția banului cash, un singur guvern mondial, o singură miliție, o singură jandarmerie, o singură armată, o singură bancă, care să apere pe Rotschild, Zuckerberg, Musk, Amazon și alți câțiva brontozauri și pe tine să te țină în lumea a treia aplaudaci și sclav ai acestora, fără personalitate, cu identitate un număr, fără voce, fără proprietate, fără cuvânt, o să ceri voie și să mergi la toaletă, o să te simți rău în propriul corp, fără valoare, fără credință, Dumnezeu, identitate naționale, culturală. 

Nici nu-ți trebuie grafen și conexiuni cu inteligența artificială, o să te simți și reduci singur la identitatea unui robot, devalorizezi și depersonalizezi. Ori acesta este iadul deja pe Pământ, că nu ți-a trebuit Dumnezeu, nici nu ai înțeles liberul arbitru dat de Dumnezeu, te-ai revoltat asupra Creatorului și ai cerut libertate mai multă de la chiar Dracul! O să trăiești în libertatea asta și o să vezi ce înseamnă pe pielea ta.

Cum e cu imunitatea artificială? Mă imunizez și devin imunodeficient pentru tine!
 
Stați să vedeți ce va urma, când se vor constata toate efectele secundare, adverse și colaterale ale experimentului mondial!