ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


OFICIAL Australia: 50 milioane vaccinuri retrase - OAMENII IES HIV POZITIV

Prof. Paul Young: „Ca oriunde în știință, lucrurile nu ies întotdeauna cum trebuie. E cu siguranță o zi grea pentru echipa de cercetători”.

Prof. Trent Munro (Univ. Queensland): „TOȚI cei care au primit vaccinul au prezentat, într-adevăr, un anumit nivel de rezultat fals pozitiv”.

Melanie Stott (participant la vaccin): „Înțeleg perfect de unde vin (i.e.vaccinurile), însă nu am nicio îngrijorare în ce privește sănătatea mea sau a altcuiva”.

Greg Hunt (Ministrul Sănătății): „Riscul legat de siguranța vaccinului a fost de la început principala îngrijorare”.

Prof. Brendon Murphy (Secretar în Departamentul de Sănătate): „Riscul de fals pozitiv a fost dintotdeauna știut, dar a fost considerat unul mic. DIN PĂCATE, A DEVENIT O PROBLEMĂ MAI MARE DECÂT AM ANTICIPAT ORICARE DINTRE NOI”. 
 
 
Cum e formula aia măi? ”Mă înțep ca tu să fii sănătos!”
 
A fost bună încrederea oarbă, ilogică în pseudoștiință, în minciunile oficiale? Na că ai luat HIV! Mai e sigur vaccinul? Urmează țepe noi, %G, digitalizarea și ciparea, desproprietărirea, dispariția banului cash, un singur guvern mondial, o singură miliție, o singură jandarmerie, o singură armată, o singură bancă, care să apere pe Rotschild, Zuckerberg, Musk, Amazon și alți câțiva brontozauri și pe tine să te țină în lumea a treia aplaudaci și sclav ai acestora, fără personalitate, cu identitate un număr, fără voce, fără proprietate, fără cuvânt, o să ceri voie și să mergi la toaletă, o să te simți rău în propriul corp, fără valoare, fără credință, Dumnezeu, identitate naționale, culturală. 

Nici nu-ți trebuie grafen și conexiuni cu inteligența artificială, o să te simți și reduci singur la identitatea unui robot, devalorizezi și depersonalizezi. Ori acesta este iadul deja pe Pământ, că nu ți-a trebuit Dumnezeu, nici nu ai înțeles liberul arbitru dat de Dumnezeu, te-ai revoltat asupra Creatorului și ai cerut libertate mai multă de la chiar Dracul! O să trăiești în libertatea asta și o să vezi ce înseamnă pe pielea ta.

Cum e cu imunitatea artificială? Mă imunizez și devin imunodeficient pentru tine!
 
Stați să vedeți ce va urma, când se vor constata toate efectele secundare, adverse și colaterale ale experimentului mondial!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews