ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei care pozați în ultimii doi ani în icoane ale sacrificiului și dăruirii de sine pentru imunitatea și siguranța celuilalt și vă sufocați cu masca pentru ca să-l protejați pe celălalt și pe voi, păstrați distanța de cei dragi ca să îi protejați, vă pozați cu țeapa în umărul gol ca să imunizați universul, vă mai amintiți ce spuneau conspiraționiștii atunci, că pandemia este o făcătură și cum voi răspundeați că ”dar ai văzut ce multe morți sunt și câte cazuri?”.

Acum vedeți câte cazuri de morți subite și vătămări sunt?

Tot mai vreți bustere și rapeluri și doze noi ca să protejați pe alții?

Băgați țeapa de vaccin de gripă acum, făcută din același aluat cu vaccinul de covid?

Cât de clară trebuie să fie asocierea dintre vaccin și ce pățiți?

Așteptați statistica să vă spună pe lumea ailaltă că nu a fost o alegere înțeleaptă?

Nu îmi pasă ce alege omul care are liber arbitru! Dar măcar ce multe țepe (vaccinuri) și pe câte motive inventate și denumite boli virale și de alte etimologii vor unii să te înțepe, ai văzut? Ai văzut câte seringi țintesc spre fundul tău? Rachetele nucleare nu au atâția electroni și protoni și neutroni câte injecții plutesc în aer să găsească un poligon de testare și executare.

Și ce scapă metodei politice sanitare, va fi malaxat în malaxorul ecologist și apoi în războiul slavei ucrainii!

Dar războiul nu îl cauți, nici poți evita. Războiul vine peste tine și te găsește el. La fel ca moartea, războiul nu poate fi evitat. Forțele malefice care au căutat războiul acesta, aceleași ca cele care au provocat primul și al doilea război mondial și mai toate războaiele din ultimele sute de ani, știu ce fac și ce urmăresc prin război: menținerea dominației, asupririi, discriminării, nedreptății, inechității, ca lor să le fie bine cu orice preț și crimă! Sunt capabili să posteze în victime, numai ca ei să iasă bine, sus, acuzatori, criminali ce-și acuză victima, omenirea!