ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Azi am început frumos ziua. Mi-a venit la control un subțirel
 
Prima dată, acum 3 luni nu era prea bine. Era umflat la picioare, la burtă (ascită), la plămâni (pleurezie), la inimă (pericardită), apa ajungea și la gât unde era umflat de apă și la mâini. După ce i-am citit dosarul medical, înțelegeam că nu mai are prea mult, el pacientul se culca cu frică că nu mai apucă ziua de mâine. Se culca șezând, că nu putea sta culcat deloc și de un an dormea pe scaun, nici măcar cu capul pe masă, ci drept, altfel se sufoca complet, dar drept sufocarea era mai ușoară. 

Din ultimul an de viață a stat internat jumătate la spital, în ceam mai tare clinică de cardiologie din țară. Cum se interna așa ieșea din spital, la fel de umflat, cu indicație de transplant cardiac. Fiecare noapte părea să fie ultima și se culca cu gândul acesta. Avea insuficiență cardiacă, cu fracție de ejecție 20%, 2 valve cardiace belite rău, insuficiență renală, gută, diabet ce nu putea fi controlat nici în spital și glicemii între 300-400 în ciuda medicației din spital, citoliză hepatică masivă cu enzime hepatice peste 100, fibrilație atrială, anemie, oboseală extremă, nedormit de peste 1 an.

La control, a venit dezumflat, dormea culcat noaptea, odihnit, cu glicemii sub 200 după amiază și către 100 dimineața, putea merge, urca scările, nu mai avea simptome!

Incredibil pentru el, prietenii lui, toată lumea, toți în așteptarea morții!

Nu am schimbat mult în tratament, decât esențialul imperceptibil proștilor care m-au reklamat acum 1 an. Bandiților care acum taxează cu moartea răceala comună cu protocolul lor, soluția lor mortală!

Așa frumoase au fost toate cazurile de azi, merg bine, le e bine, ar trebui să am un scrib să descrie rezultatele și ce se întâmplă celor ce trec prin cabinetul meu.