ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Desigur, purtăm măști, stăm la 2 metri, dar singurul test valabil este cel cu băgarea sârmei în nas!

Nu degeaba cobaiul se numește popular porc de Guineea, pentru că acceptă ca porcul sârma în nas!

Clar, băgarea bățului în nas nu umblă după virus, ci după celule, rășpălește celule din propria mucoasă nazală. Unii au spus că rupe membrana hematoencefalică, ceea ce este aberant, ei caută musai celule să ajungă pe băț. Restul face amplificarea, găsește și amplifică fragmentul căutat, cum caută și determină o analiză de laborator de exemplu PSA, amplificat că e așa de mic că nu-l găsește! Procedând așa te scot cu adenom de prostată femeie fiind!

E așa de contagios că trebuie să scurmi în nas sau în fundul omului cum fac chinezii și așa de evident că trebuie să amplifici rezultatul testului cam ca notele rezidenților care în anul 1997 au luat toți 10 la admitere și nu se putea face alegerea, că toți erau eminențe cenușii și genii!

Citiți și Pacientă bolnavă de cancer, trecută prin Covid, refuzată pentru biopsia la care era programată la Institutul  

*

Ați remarcat, covidul are vacanțe, ca și omul. Nu știm cine-l vizitează în vacanța asta, Moș Crăciun sau nașterea Domnului, nici dacă ține post sau merge la biserică, sinagogă, moschee sau este ateu! Anul trecut au închis biserica, semn că ar merge la biserică, dar nu la alegeri politice, la care nu a mers nici anul acesta. Covidul este școlit și are pașaport verde, la școală merge și o papă pe pâine, merge peste tot și al naibii nu mai vrea să meargă cu neînțepatul, decât cu înțepatul și preferă să se ia de la înțepat. Figură mare covidul acesta!

*

Este o măsură ”ștințifică” foarte bine documentată, bazată pe dovezi. Covidul nu sare de la vaccinat la nevaccinat nici invers prin această plasă. Este la fel de dovedită această măsură din magazinele Kaufland și Lidl precum purtarea măștii! O roșie stricată trece mai greu prin această plasă decât covidul prin mască, la fel un scuipat între cele două tabere separate după hachițele imbecililor care răspund la comenzile criminale de afară!

Citiți și BOICOTAȚI KAUFLAND ȘI LIDL! NU SUNTEM ÎN LAGĂRELE VARȘOVIEI! - Av. Gheorghe Piperea