ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În seara asta am ieșit să dau de mâncare pisicilor, ca în alte seri. Au mâncat tot macroul cu poftă, de mă tentează să mai ies să le mai fac bucuria asta.

A trecut seara asta ca și alte seri mașina Poliției și nici nu s-a oprit că noaptea nu am mască în fața blocului în care locuiesc.

La Mega unde merg, m-am ofuscat că mă scanează la intrare și acum vreo 2 luni am spus că nu accept asta și paznicul a fost înțelept și mi-a spus că mă putea opri să intru. Dar nu a ieșit cu scântei.

Data următoare i-am spus când îndrepta scanerul spre mana mea ”să trăiți domnule doctor” și omul mi-a răspuns că nu este inițiativa lui, ci că îl obligă patronii. Data viitoare nu a mai fost nevoie de nimic, nici eu să mă pronunț antiscanare, nici prietenul meu de la intrare nu a mai încercat să mă scaneze. Mai degrabă ne-am da mâna, oricum ne salutăm la intrarea și la ieșirea din magazin. Avem un pact, de respect, care se va extinde, în toată lumea, și colaborare.

Armata va fi cu noi oricum și paznicii și serviciile și organizațiile!

Fără noi armata nu poate trăi, că banii Rotschielzilor nu fac mâncare, nici trai, fără oameni, ca noi!

Fără oameni, banul nu hrănește pe nimeni, ori actuala pandemie este chiar dementă, ori recunoaște obiectivul, decimarea repetată a lumii, ori eșecul ei actual, de a mai dea socoteală de nebunia ei!

 *

Vă tot întrebați de actele de milostenie ale unora sau altora dintre români!
Dar despre actele de milostenie ale lui Bill Gates nu pune nimeni întrebări?
Și depre legăturile dintre aceste acte milostive și ce se întâmplă în lume?
Cei mai mulți nu înțeleg postarea și o iau pe dos!

*

O întrebare firească este dacă vaccinurile moderne ca acestea Moderna, Pfizer și Johnson & Johnson la modă acum ne protejează întradevăr de boli infecțioase? Dacă nu, atunci de ce discriminare, de ce pașaport verde, de ce obligativitate, de ce costume de scafandru la nevaccinați? Costumul de scafandru a protejat cadrele medicale?
Dacă nu, cu ce l-ar proteja purtarea unui astfel de costum de către nevaccinat pe cel vaccinat? Sau cu ce l-ar proteja pe vaccinat faptul că ia covidul de la vaccinat și nu de la nevaccinat?
 
Băi, dacă iei covidul de la vaccinat te simți mai bine?