ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iisus Hristos nu a avut Facebook și știe toată lumea de El! Să stai pe platforma Facebook, care promovează obligativitatea la a fi cobai în experimentul de manipulare genetică și toată minciuna oficială plus măsurile criminale plus frauda alegerilor ultime ale SUA, plus destrăbălarea lgbt, atacul asupra familiei, credinței, plus sancțiunile prin tăierea crăcii pe care stăm asupra Rusiei, iată cum nu avem integritate. A sta pe Facebook e ca și cum întinzi brațul!

Facebook, o platformă cu politică de cenzură, parte a plandemiei și resetării! Politica Facebook cenzurează normalitatea relației între membri și pune politica criminală a patronului Zuckerberg Mark peste statutul declarat al platformei. Porcăriile promovate și făcute le sunt patalama la trecerea dintre vămi. Vai de voi nenorociților care faceți astea în calitate de patroni Facebook și angajați, inclusiv cenzori ai dictatorului care v-a angajat, de care nu-mi pare rău deloc, de care nici nu vreau să știu! Sunteți idioții care închideți conturile! mele, ale lumii, scumpiți totul, aduceți moarte, sărăcie, deportări, război.

Facebook este cea mai mare capcană, placa turnantă a spionajului utilizatorilor, cetățenilor. Ceea ce constat este că cu cât se digitalizează mai mult totul, cu atât mai puternică devine spionarea și controlul. Ne îndreptăm cu pași repezi spre Matrix. Voi știți că nu mint și am capacitatea de a pune diagnostice precise în diverse domenii. Ieșirea din Facebook are implicații imediate pozitive în rezultatele căutării pe internet. Facebook creează cârlige în rețea cu implicații pe toate rețelele sociale, motoare de căutare. Facebook este ca un năvod al fluxului de informații, care are în politicile sale reguli care condiționează peștele prins în năvod (utilizatorul) să tragă în același sens cu pescarul, altfel aplică sancțiuni, începând cu atenționări, blurări ale pozelor și filmelor postate, marcarea postărilor ca informații false sau parțial false și blocări de ore, zile luni și chiar șicanări repetate pentru lucruri pentru care ai mai fost sancționat anterior, reducerea vizibilității și nimic nu mai ajunge la prieteni și urmăritori. Degeaba ai zeci și sute de mii de urmăritori dacă nu mai ajunge nimic la ei. Dimpotrivă, ai contul piratat, ai pagini necreate de tine, legate de pagina ta de facebook, care aspiră munca ta, ai toți jegoșii de fact checkeri, cenzori, torționari de Facebook care au ancore pe postările tale, care le folosesc spre a te da în gât, denigra, calomnia, turna, face plângeri, postări, bloguri, pagini, ziare în care acești torționari să își facă numărul. Facebook nu este o platformă pentru a posta adevărul, ci pentru minciuna oficială și cine este pentru adevăr își bate cuie în talpă cât timp mai are pagină Facebook!

Singurul adevăr legal este minciuna oficială! 

E foarte bine fără Facebook. Fără stresul la postări, că un cenzor își face tema din postările tale și se ia de tine, ba chiar un altul se autosesizează la ordin că i se par periculoși oamenii care spun adevărul sau specialiștii care pot strica ordinul pe unitate și jucăria lor pandemia. Mai mult timp pentru facerea de bine și de ce nu pentru scris cărți, articole, monografii, lucrări de specialitate care dăinuiesc mai mult decât postările pe care orice bou le poate șterge, cenzura, critica pe platforme dictatoriale, cum este Facebook, parte a plandemiei, problemei, necazurilor! 

Ce spui fact checker Facebook? Înainte scriam direct pe platforma Facebook și cu fiecare postare cream trafic, vizualizări, audiență pe platformă, creșteam Facebook și pe patronul tău. Ca urmare a politicii Facebook de cenzură a adevărului, de spionare, pâră, dare ”în gât” a utilizatorilor și de șicanare a lor continuă prin politica clar globalistă și de dictatură a platformei, dar și a exceselor torționare a cenzorilor Facebook am ales să nu-ți mai permit să mă cenzurezi, bagi pumnul în gât, dai în gât și am părăsit platforma ticăloasă al cărei angajat pe postură de torționar  ești. Postările mele nu mai sunt supuse hachițelor tale cenzore Facebook.  Poți merge pe blogul meu sau la ActiveNews și să îți umfli orezul de ciudă că aici nu mai poți spune că dau fake news sau informații parțial false. Umflați-s-ar ușor orezul!

Mă găsiți, așadar, la https://cacoveanadrian.wordpress.com și la https://www.activenews.ro/autori/Dr.-Adrian-Cacovean