ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca să nu se recunoască ineficiența înțepărilor s-au redus testările și s-a inventat varianta delta. Dacă se recunoaște polimorfismul, similar gripei, atunci lumea se înțeapă degeaba din capul locului. 

Dacă se recunoaște minciuna, atunci se reia procesul de la Nurenberg.

Minciuna este veche, pe mai multe planuri și când va crăpa se vor schimba multe. Până atunci se trage de timp și de banul public, cât mai merge.

Deocamdată foarte mulți strigă cu nesimțire: urcați în Titanic că știința a demonstrat siguranța și eficiența, Titanicul salvează vieți și cine nu urcă în Titanic este conspiraționist, necredincios, retardat, retrograd, comunist, este cu Dragnea și va fi dat afară din serviciu, facultate, restaurant, teatru, avion, spital, taxat, amenințat, i se vor lua copii, întemnițat pentru zădărnicire, scuipat și nici slujbă de înmormântare nu va avea de păcătos ce e.

Poftiți și urcați în Titanic, că e pe mici, shoturi, gratis din banul public, sigur, eficient, salvator de vieți, la liber, altfel vă ia dracu!


                                                                                    *


Pare că înțepăturile făcute într-o țară nu sunt valabile în cealaltă țară, nici bețele din nas și gât nu sunt valabile de la o țară la alta. Belciugul românesc nu este permis deloc și Cantacuzino își doarme liniștit somnul.
 
Literele grecești sunt numeroase și se pot chiar combina. De la alfa la omega e cale lungă.
 
Până se testează toate, murim de moartea noastră, dacă stăm liniștiți și privim spectacolul.