ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Azi am continuat atacurile de mare precizie asupra inamicului numărul unu al sănătății: emoțiile intempestive, cauza principală a bolilor.

Pacienții de azi sunt mulți vechi, reveniți în tratament după ani și ani, loviți unii de aceleași emoții învârtoșate de pandaliile lumii ăsteia nebune și altele noi.

Toți au revenit datorită succesului atacurilor din trecut asupra cauzelor bolilor lor, confirmând teoria și precizia atacurilor din trecut.

Pe lângă emoții, care acționează informatic și în final sunt traduse chimic ca otravă pentru oameni, animale, plante chiar, până la nivel celular, genetic, există și otrăvuri vehiculate ca atare de către nemernicii care ne otrăvesc viața, sufletul, aerul, istoria, trecutul, prezentul, viitorul, genele, mâncarea, apa, solul, educația, credința, familia.

Cât de mare este otrava măsurilor pandemice, otrava măsurilor anti încălzire globală, a scumpirilor prin samsarii hrăpăreți din energie, mărirea salariilor otrăvitorilor de parlamentari ca recompensă pentru faptele lor penale, de trădare de țară și neam, otrava corectitudinii politice, otrava experimentelor de manipulare genetică și a tratamentelor anticovide, otrava băgării României în război pentru slava unei țări care persecută românii și orice etnie conlocuitoare!

Este destul, nu mai înghițim!