ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consultul cardiologic face rar diagnosticul de miocardită, diagnostic ce aparține anatomopatologului. La necropsie se face diagnosticul miocarditei, mai rar prin biopsie cineva să înțepe o inimă la un om viu ca să ia o bucată de țesut miocardic să o analizeze la microscop să spună miocardită.

Chiar și dacă un anatomopatolog ar pune diagnosticul de miocardită la un om viu, în urma unei puncții, apoi ce cardiolog ar spune că-i de la vaccin?

Când tocmai cardiologii au recomandat vaccinarea că-i sigură și neapărat obligatorie și că nu contează trombofilia, evenimentele trombogene, embolice, AVC-urile, infarctele miocardice, emboliile pulmonare!...

Vaccinarea covid a fost recomandată ca sigură de toți specialiștii din orice domeniu medical, că de la vaccin nici un rău nu poate veni, ci vaccinul este „sigur și eficient” și musai și dacă nu ești vaccinat nici nu meriți să mai trăiești, umbli, lucrezi, călătorești, să ai casă, familie ci meriți doar să mergi în chibuțul pandemiei, în pustia cortului nu a Legământului, ci al izolaților, deportaților, carantinaților, conspiraționiștilor, Siberia antisistemicilor, Canalul și temnițele celor ce nu se supun!

*  *  *

Sâmbăta trecută am pus diagnosticul de tiroidită subacută de Quervain. Sună de Cervantes. Nu am mai auzit de nimeni cu diagnosticul acesta.

La ce-mi sclipesc ochii sunt pseudonodulii, hipertiroidismul, volumul tiroidei.

Am ecograf și când mă uit la carotide, vertebrale și arterele subclaviculare, văd de fiecare dată tiroida și menționez la constatările ecografiei ce am văzut la tiroidă.

Cel mai frumos în medicină este când înțelegi ce se întâmplă cu pacientul și ce este de făcut.

Diagnosticul este o parte aparte și are o componentă dincolo de școala medicală alopată, care are rolul de martor prin anatomia patologică și fiziopatologie.

Diagnosticul tiroiditei subacute de Quervain este unul clinic, bazat pe analize de laborator și imagistice. Cel mai important factor rămâne cel uman, de înțelegere, de informare din surse alternative și punerea la numitor comun a tuturor informațiilor.

Vă dați seama, procesul a fost vizibil pacientului, aparținătorilor, pun pe perete pe un monitor mare ce fac și ansamblez ca diagnostic și tratament, complet transparent.

Apoi lucrurile încep să se întâmple.

Pare un miracol nu?

Citiți și DOCUMENTE BOMBĂ! Pfizer știa că vaccinul anticovid provoacă miocardită

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews