ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinați-vă a treia oară, nu zădărniciți strofocările de combatere a epidemiei, nu puneți în pericol triplu vaccinații! 
***** 
 
Acum și vaccinații complet și-au găsit nașul: se vor lua de ei vaccinații tripli! Când mă vaccinez voi face 5 doze, ca să am liniște 5 sezoane, pardon, valuri!
*****

***** 
 
Ce mai fac complețîî? Or ajuns în vizorul triplețîlor? Sau v-o mușcat vrun câne în aeroport? Vedeț mă că de nu muriț, urmează dușu! 
 
 
Inițiativa asta cu vaccinurile orale sau inhalatorii arată cât de criminali pot fi, ca aceia de la Auschwitz, cu camerele de gazare prezentate la intrarea celor gazați drept camere de duș! Aici trebuie reacționat prompt, cu toată forța, altfel sub pretext de vaccin sau alt tratament binefăcător pot să ne gazeze cu ce vor ei fără ca măcar să ne informeze! Criminalii ăștia trebuiesc opriți acum și în toată lumea! 
***** 

Dacă nu învățăm din istorie, ei vor continua propaganda nazistă!
***** 
 
Dacă ești atât de credul și nu înțelegi avertismentele și nu auzi când cei ce nu au nici un interes te previn să nu bei că-i otrăvită, apoi meri înainte și bagă! 
*****

Dacă am scăpat de covid, majoritatea nevaccinată fiind trecută prin boală și imunizată, ce scop poate avea vaccinarea noastră cu forța, constrângerea, viclenia?
*****

În anul pandemic covid incidența gripei a scăzut cu 99,99%.
Propaganda covidă susține că din cauza măștii! Cum măi răspund eu? Masca nu a oprit covidul ci numai gripa și rujeola și restul bolilor infecțioase, inclusiv cazurile de hepatită și chiar și alte boli ”transmisibile” cum este infarctul?
S-a vaccinat cineva de gripă în pandemia asta - întreb și eu?
Vedeți, netestarea de gripă și mai ales nevaccinarea de gripă a oprit gripa. Terminați cu testarea de covid, cu știrile panicarde și mai ales cu măsurile criminale și protocolul criminal din spital și ieșim urgent din pandemie și alte infecții sezoniere!
Realizați un cimat de încredere, apropiere socială, toleranță socială și respect între oameni și o să vedeți cum scad și restul bolilor!