ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu a ajutat masca, nici vaccinul, pentru lupta cu stafilococul, cum nu ar fi ajutat nici contra unui AVC sau infarct sau edem pulmonar.

Este foarte neașteptat să constați cum lumea se raportează la ceea ce o privește, după cum a ales. Ca la meciul Steua - Dinamo!
Dintr-o dată nu a mai contat starea, că nu dădea bine să facă statistică pentru un moment când evidența era alta, așa că a apărut jokeul, jolly joker-ul stafilococ.

Este excepțional cum masca și măsurile te apără de gripă, rujeolă și toate cele, dar nu de stafilococ!

Iată unul din catralioanele de jokei și jollie jokeri care stau la pândă să salveze situația vaccinatului.

Îmi pare tare rău că ai murit domnule actor!

Dumnezeu să te ierte și odihnească!

***

Am tot analizat ce a fost mai malefic până acum. Testul PCR sau vaccinul?
Ar fi existat ceva fără test?

Desigur nu.

Fără PCR-ul utilizat greșit, nu ar fi existat pandemie și nu va fi pandemie nici valuri nici fatalitatea de a vă vaccina experimental cu ceva ce nu este vaccin.

PCR este testul mamă și tată al pandemiei!

Vaccinul și toate relele, măsurile criminale, sunt copiii testului care a creat entitatea inexistentă, pandemia! Majoritatea veți afla asta după moarte și vă doresc să trăiți cât mai mult, toți cei ce citesc postarea aceasta, indifierent cât de acord sunteți cu cele citite, să vă dea Dumnezeu sănătate și înțelepciune și răbdare să ieșiți toți din pandemia (ciuma asta), Doamne ajută tuturor!

***

O lume întreagă bătută, șicanată, deraiată, pusă în derivă printr-un test medical utilizat fraudulos, ticălos, netrebnic, testul PCR, utilizare greșită denunțată de chiar autorul testului, laureat de premiu Nobel!

Pe asta se bazează torturarea întregii lumi?

***

Distanțare socială?

Vă mai amintiți etapa comunistă care cerea să-ți plătești glonțul în caz că te găsea vinovat la controlul de stat?
Se repetă acum!

Aceiași otreapă cere acum asta!

În culpă sunt chiar slujitorii aceste otrepe.

Să piară sluga aia sau ailaltă!

Poftiți de slujiți!

 Și trădați în continuare ce ați primit de la Dumnezeu aici!