ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Distanțată la 2 metri, internată cu forța, izolată, carantinată, sufocată cu masca, pârlită la bojoci cu oxigenul, la ficați, rinichi, măduvă cu tratamentele experimentale, compromisă la imunitate prin imunizările cu constrângere, forța și păcăleala, democrația moare până la urmă sub ochii noștri complici, împreună cu drepturile omului pe care se bazează! Dreptul colectiv suprimă dreptul individual, iar cei ce renunță la orice drept individual nu realizează că nu există bine colectiv fără binele individual.
 
Democrație, Dumnezeu să te ierte și odihnească, că mult ai costat oamenii! Liber arbitru, dat de Dumnezeu, să-ți fie țărâna ușoară, neînțeles ai fost, de neînțeles este cum oamenii renunță la tine umblând după o siguranță, nevoie de imunitate și sănătate pe care Eu o dau, ca Dumnezeu. Om nechibzuit, necredincios, ți-am dat liber aritru să faci ce vrei, renunțarea la liberul arbitru făcând parte din liberul arbitru pe care ți l-am dat. Pentru ce? Pentru o doză de imunitate pe care o ceri de la o firmă producătoare de medicamente? Mai rău, pentru un abonament la doze de imunitate? Vai de tine, chip de lut, pentru care e totuna imunitatea dată de Mine cu cea de la Pfizer!
 
*******
 
Vaccinarea este o obsesie compulsivoîncasatoare de bani de la buget, ei nu se abțin să toace bugetul pe imunizări și cetățenii cer asta repetat, ba chiar fac abonament, chiar dacă bagă toată lumea în faliment, ei nu se pot abține de la imunizarea colectivă!
 
O să apară virusul uitatului la televizor și unii vor face vaccin la asta. Cu forța celor deranjați că ruda lor se uită la televizor cam mult!