ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adevărul despre pandemie conține două jumătăți: măsurile, între care vaccinul și obiectivul, virusul!

Măsurile sunt din ce în ce mai contestate nu doar de opoziția etichetată conspiraționistă, dar și de falsa opoziție și chiar de oficialii atinși direct sau indirect de măsuri.

Din cele două jumătăți ale pandemiei, măsurile și obiectivul, măsurile am văzut că sunt din ce mai unanim contestate. Obiectivul măsurilor, adică virusul (eradicarea lui) este din ce în ce mai puțin dovedit în paralel cu dovezi din ce în ce mai multe că nu virusul a fost obiectivul, ci oamenii, populația planetei ajunsă supranumerară în ochii WEF (World Enslavement Forum).

Dacă nu apuci taurul de coarne și mergi cu jumătate de adevăr sfârșești în a fi prins în chingi și dai din colț în colț până recunoști și cealaltă jumătate de adevăr controlată în opoziție!

Până una alta ambele componente ale pandemiei, măsurile și virusul sunt eronat prezentate. Dacă ne referim la obiectivul ascuns al măsurilor, excesul populațional, atunci măsurile încep să capete sens și într-adevăr măsurile au fost eficiente. Nu putem spune că măsurile din pandemie nu au fost eficiente odată cu constatarea tristă că oamenii au fost virusul!

Din păcate astfel de atentate la adresa omenirii vor fi din ce în ce mai dese!