ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curând așa vor arăta micile ecrane ale telefoanelor vaccinaților. Chiar mai mult, ne vor interzice să ieșim din casă, vom fi amendați, deportați, deposedați de orice proprietate în cazul în care refuzăm să mai întindem umărul. Crezi că ești vaccinat, că ai schema completă, că până acum nu ai pățit nimic?

Stai să vezi, în continuare certificatul va expira mult mai repede decât ai crezut, nu la 6 luni, ci la 4, la 3, la două și chiar la o lună, poate chiar mai puțin.

De unde știi chiar așa sigur că nu vei păți ceva cu atâta încredere în guvernanți și droguri? Ce știi tu? Știi măcar ce ai primit în umăr, serul real sau placebo? De unde știi că vei primi la fel la rapelul următor? Știe cineva diferențele dintre loturi?

Certificatul verde înseamnă mai mult decât un experiment medical, mai mult decât transformarea tuturor oamenilor în animale de experimente medicale și a Planetei Pământ în laborator de cercetare. Sub pretextul imunizării cetățenii planetei sunt privați de drepturile omului, de democrație, de orice libertate și se instalează dictatura,

Românii resping actul de colectivizare a corpurilor lor și acțiunea Guvernului și a parlamentarilor de a da la colhoz corpurile românilor.

Nu suntem animale de experiență și nu acceptăm nici o constrângere să devenim cobai iar Romania să fie alăturată colhozului de experiență, laboratorului planetar al actualei dictaturi!

Aveți grijă ce edicte dați guvernanților! Liberul arbitru a fost dat oamenilor de Dumnezeu și nu este obiect de discuție!

https://t.me/cacovean_adrian