ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Formula de început a ”conspiraționiștilor”, mai ales pe vremea pandemiei, de frică să nu fie considerați nebuni ca ăia care făceau asta era: eu nu contest pandemia, nici virusul, dar nu sunt de acord cu măsurile.

Această formulă nici pe departe să fi dispărut, dimpotrivă, se va intensifica în perioada imediat următoare caniculei, când covidul va lovi din nou sub altă blană numită Eris și recrudescența cazurilor va spori.

Acrivia va lovi din nou ”influensării” și televiziunile și politicienii, care se vor grăbi să aplice tot ce le ordonă Fauci și Bilică Gates.

Vaccinul antieris va fi din nou sigur, eficient, obligator sub imperiul constrângerilor implementate cu celeritate maximă! Din nou vor răsuna trâmbițele ambulanțelor și croncănitul mașinilor de miliție globală și iar unii nu vor contesta virusul, nici pandemia în timp ce primesc injecția cu superbul eris!

Mai sunt unii care contestă pandemia, măsurile și covidul, dar atestă că există și vaccinuri bune și că virusurile există, fără să le fi văzut nici ei nici alții vreodată!

Iată adevărata credință în cele 10 pagini ale lui Enders, pe care se bazează șandramaua virală, pagini nevăzute de nimeni, care nu se mai găsesc. Acolo este punctul terminus al citatelor din lucrările științifice despre virusuri.

Din citat în citat în citat se ajunge la cele 10 pagini lipsă.

De ar exista cele 10 pagini lipsă, s-ar putea verifica prin reproducerea experimentelor menționate acolo, ce este științific dovedit se poate reproduce.

Din nefericire nimeni nu poate pune la dispoziție nici acele pagini, nici veni cu experimente care să reproducă izolarea, purificarea, reproducerea și dovedirea patogenicității vreunui virus conform regulilor elaborate de știință, postulatelor lui Koch!

ACTUALIZARE: Dr. Adrian Cacovean a descoperit lucrarea lui Enders. Nu ratați comentariile sale pe tema acesteia din ediția ActiveNews de mâine!