ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cei care cred în Sistem (condus de cel viclean și corect politic) s-au vaccinat.
Cei care cred în Dumnezeu nu s-au vaccinat.

"Vaccinarea" a fost un bun antrenament de rezistență pentru creștini.
Urmează ciparea, cu consecințe vesnice, Rai sau Iad.

Doamne ajută-ne!
Nici un român cipat!”
, scria un cititor ActiveNews la comentarii.

Aparatele de acum citesc numerele (CNP), codurile QR și cartelele. Odată ce vrem /nu vrem avem CNP toți, nu mai contează că nu mai trebuie sa ți se ceară buletinul ca să vadă cine ești, ba mai mult, află asta din datele biometrice fără să ai buletinul la tine sau să fii cu cipul sub piele. Contează ce își permit să facă cu aceste stări de fapt.

Că leagă de CNP alte date este grav și periculos, pentru că leagă persoana, omul în timp real la supravegherea care poate deveni instant factor de blocare a accesului la conturile bancare, la urcarea în autobuz, metrou, avion, la accesul propriei locuințe sau ieșirea din propria locuință, adică pușcăria digitală.

Atunci orice imbecil de cenzor, la fel de idiot ca cei de pe Facebook, poate bloca pe oricine după cum i se năzare, că ai exprimat idei naționaliste, „rasiste”, anti minciuna oficială, că ai emis flatulențe mai multe decât permite legea, că ai gândit urât sau că nu ai fost de acord cu ce propune bursula sau burla sau nu ai mâncat libelula!

Faptul că realitatea virtuală dintr-o platformă cum este Facebook devine una reală, tot Pământul să devină tarlaua unor psihopați, asta este de o gravitate extremă și un atac fără precedent la societatea noastră, la om, liberul arbitru, Dumnezeu.