ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De la obligarea ta să faci un test medical sau o injecție pasul spre a te obliga să faci orice este făcut!

 

Cine acceptă azi o mască, un băț în nas pentru un test sau o injecție, mâine va accepta orice.

De la mască la căluș și căpăstru plus ochelari de cal pasul este deja făcut sclavule!

Cine fură azi un ou, mâine va fura un bou.

Deja ești cobai, animal de experiență, nu mai ai libertate, ești sclav, iobag, proprietate, dobitoc și mai rău de atât, zombie.

Trăim vremuri extreme, furtuni trec peste omenire și turma nu pricepe, nu realizează, nu se trezește, zace fără reacție, în propriile neputințe, vai, oameni, în ce mocirlă vă complaceți și nici măcar nu realizați asta.

Când privesc în trecut, la fostele vremi tulburi ale omenirii, nu pot să nu remarc faptul că atunci oamenii conștientizau răul din jur, făceau diferența între bine și rău, drept și nedrept, cuvenit și necuvenit, cunoaștere și necunoaștere. Se știa cine este asupritul și cine este asupritorul.

Acum văd oameni senini și distanți față de poziționarea lor față de măsuri și complianța lor la ele, împăcați cu ambele atitudini după cum s-au poziționat ei.

Iar în paralel înverșunare din partea altora, unii să impună, alții să se opună primilor.

Cum Dumnezeu nu vrea război, ci pace pe Pământ, în perioada următoare vor apărea probe în real, despre cât de bună este înverșunarea lor de a impune cu de-a sila măsuri ce știrbesc liberul arbitru.

O să fie victime din ambele părți, atât cei ce exagerează cu pretenția lor că imunizarea artificială este mai bună decât cea naturală, cât și din partea celor ce confundă problemele imunologice cu celelalte probleme izvorâte din alte păcate ale oamenilor.

Sper să se termine cât mai repede toată această dispută și să se astâmpere cât mai repede toți și cu cât mai puține victime de ambele părți.

Războiul dintre oameni nu este bun lor și nici plăcut Lui Dumnezeu, care ține la toți oameni în mod egal și se mâhnește când copii Lui se ceartă pe chestii lumești!

Pentru terminarea acestui război generat de dorința de supremație a unora și de îmbogățire rapidă a lor, Doamne Dumnezeule potolește focul mâniei, mândriei, răzbunării, lăcomiei și al tuturor relelor și dă Doamne Duh de împăcare, potolire a poftelor, înțelepciune, tihnă, mulțumire cu ce au, stinge văpaia războiului și pune Duh de pace între oameni!

Doamne miluiește!