ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eram stagiar la Sibiu, în anul 1993. În farmacia homeopată din Piața Mică unde eram să cumpăr un remediu a intrat un client care căuta medicamente clasice prescrise de la județean. Avea ciroză, pietre la fiere, hipertensiune, infecție urinară, adenom prostată, hipertensiune, insuficiență cardiacă cu edeme refractare, gută, diabet, insuficiență renală, astea mi le amintesc. Aveam salariu de stagiar 75 mii lei vechi și rețeta omului costa tot atât.

Când a aflat prețul a renunțat la tratament, era programat la operația de fiere, la alte investigații, omul era resemnat și dădea să plece din farmacie. Mi s-a făcut milă de el, m-am întristat de situația lui și atunci mi-am zis măcar să-i dau remedii homeopate, să nu ajungă acasă omul fără tratament! Omul a acceptat după ce l-am interogat o vreme să ia remedii homeopate până face rost de bani pentru rețetă. Interogatoriul a constat în aflarea simptomelor, istoricului și evoluției bolilor lui. A plecat omul cu remedii homeopate care au costat în loc de 75 mii lei doar 500 lei. Vorbim de banii vechi. Câteva seri m-am gândit dacă am făcut bine ce am făcut, omul era la țară, nu aveam mobile pe vremea aceea, nici telefon fix. După vreo săptămână am uitat de el.

Peste vreo mai mult de jumătate de an aflu că mă caută de câteva zile la UPU un pacient. La un moment dat când plecam spre casă cineva mă abordează, eu stagiar fiind! Omul alergase după mine când m-a văzut de la depărtare. Nu am știut ce vrea, alerga într-un suflet spre mine. Am stat, ce era să fac și omul începe: că l-am consultat în farmacia homeopată în ziua de, tot nu-l recunosc, apoi îmi spune că nu a avut bani de rețetă și-mi cade fisa. Atunci m-am îngrijorat, să nu fi pățit ceva omul că nu a urmat tratamentul clasic din lipsă de bani.

Și omul începe să-mi spună cu lacrimi în ochi că a urmat tratamentul homeopat dat atunci în farmacie și a făcut după 3 luni rost de bani de rețetă și operație și a mers la spital să reînnoiască rețeta pierdută și la spital a fost din nou consultat și aceiași medici i-au spus că nu are pietre la fiere, nici tensiune arterială, nici ciroză, nici diabet, nici gută, nici adenom, nici insuficiență renală și că el mă caută de câteva luni să-mi spună mulțumesc frumos și că a dat foarte greu de mine!

Sunt la fel de emoționat acum ca atunci când am aflat asta și dacă nu ar fi adevărat nu aș povesti, numai că nu eu am făcut acestea, ci numai Dumnezeu, prin niște mailuri cu instrucțiuni homeopate spre gene puse la îndemâna unui medic mărunt, stagiar, cum sunt și acum în tainele vindecării!