ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este clar, vaccinurile anticovid ne-au salvat de covid.

Având în vedere faptul că nimic nu poate fi de la vaccinul eficient și sigur, singura explicație extrem de logică este sindromul long covid, care a pălit mai mult oamenii după ce s-au vaccinat în urma contactării bolii anterioare vaccinului ulterior infectării nevindecate și prin urmare vaccinul trebuia oricum făcut repetat și cu forța, altfel nu obțineam ieșirea din pandemie prin depășirea procentului imunizant de turmă care a rumegat iarba certificatului verde de rumegător pe pajiștile Faizăr.

Dacă Putin și Zelenskii își vaccinează de covid soldații, înseamnă că în războiul din Ucraina se moare de la sindromul long covid, nicidecum de la covid, nici de la vaccin, ci de la long covid! Acum nu mai avem epidemie de covid, nici de efecte adverse, se moare subit de la entitatea nouă denumită longcovid!

Noroc cu încălzirea globală și slava Ucrainei, că altfel nu mai pupam Qatarul acum și eram la valul al 9-lea iar Faizăr în al nouălea cer!

Cu toate acestea, unii merg înainte cu certificatele verzi ca dolarul, fără să înțeleagă că pandalia s-a terminat, ei vor vaccinare m-ARN înainte, pe toate liniile!

Nu există nici o arestare în masă a derbedeilor care ne terorizează cu pandalia, înțeparea, frigul, foamea, băgatul de gândaci pe gură, desproprietărirea, distrugerea familiei, credinței și a societății întregi, care să oprească adevărații nenorociți care trag sforile distrugerii lumii! 

*

Metempsihoză: „credința în transmigrația sufletelor individuale, care străbat, în vederea purificării, un lung ciclu de reincarnări succesive în animale, plante și oameni”. (DEX)

Imunopsihoză: credința în imunizarea individuală ca izvor al imunității de turmă prin participarea ca cobai la experimente de manipulare genetică obligatorii, pe proprie semnătură!

- Alo, școala de dansuri, metempsihoză și imunizări colective?

- De metempsihoză și imunizare mai puțin, doar de psihoză și morți subite!

PS: Nu mai este nici metempsihoza ce a fost odată, de transmigrație a sufletelor. Acum a devenit metempsihoză sexuală, de strămutare a sexului, adică o dete-n psihoză.