ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E friguț? A început să plouă? Trâmbița încălzirii globale a tăcut subit? Începe fanfara pandemică să sune din nou? Iar măști, iar izolare, iar restricții, iar obligativități, iar distanțări de rude, familie și chiar de sine însuți?

Se simt frezoanele măsurilor contra pandemiilor, dușmanilor invizibili, noilor dușmani ai societății adevărul, religia, dreptatea, munca, iubirea de țară, familie, normalitatea, legea, constituțiile, tratatele internaționale, poporul, țara?

Cât de imbecili ne cred ăștia, să ne vândă vara și vremea frumoasă ca încălzire globală și să ne culpabilizeze din asta și noi să punem botul că suntem vinovați de existența verii și să credem că ar trebui să fim pedepsiți prin introducerea creditelor de carbon?

Acum a venit toamna și răcelile plus cufurelile de toamnă, plus patologia de reîntoarcere în colectivitate a copiilor, cu tensiunile aferente, certurile de teritoriu inerente mediului cu aglomerări de persoane între care nu s-au stabilit ierarhiile, au elevi și studenții emoții, dar și părinții și profesorii tensiunile lor.

Iar apar rezultatele acestor conflicte, iar se ulcerează mucoasa căilor respiratorii și iar încep tracurile de școală, mediu instabil, comunitate fluctuantă, cu reguli mișcătoare, cu imixtiuni brutale prin măsurile pandemice, care taxează situația, răceala comună, o amplifică prin gravitatea introducerii bățului adânc în nas și frica ca nu cumva să iasă pozitiv covid testul, frica de spitalizare, de masca de oxigen, de intubare și moarte.

Diagnosticul covid este unul foarte grav, mai rău decât cel de cancer, starea de vaccinat nu te salvează, starea de procuror, milițian, medic, ministru, nimic nu te scutește de izolarea care urmează unei eventuale internări, nici de sacul de plastic și înmormântarea pe fast forward.

Acum toamna vin taxele pe mizeriile oamenilor, ale școlii care nu elimină bullying-ul, nici tratamentul diferențiat față de copii, nici problemele profesorilor.

În noul an avem încă o problemă, perturbarea produsă de profesorul de educație homosexuală, transgenderul care va culpabiliza orice copil care iubește pe mama și tatăl lui, care va fi aspru mustrat că le zice mamă și tată și nu părintele 1 și 2, plus profesorul de Holocaust care va culpabiliza copii români pentru ce au făcut alții și va elogia torționarii bolșevici de tip Ana Pauker, care trebuie reabilitată, la fel ca Iuda vânzătorul Lui Iisus și Barabas și Caiafa și Irod, care nu trebuie judecați ci slăviți și victimele lor din închisorile comuniste trebuie din nou uciși, defăimați.

Va fi un an școlar cu mari tensiuni!

V-ați gândit măi netrebnicilor care ați vândut pe nimic petrolul țării, gazul țării, curentul electric, pădurile, să cumpărați lămpașe pentru copiii care intră în noul an școlar?

Vouă la măști pentru copii vă sticlește afacerea și la vaccinări și doze și bustere noi vi s-a oprit ochiul din rotația pandemică?