ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este o asociere corectă în a vedea legătura dintre îmbolnăviri și măsurile restrictive: este una de tip cauză-efect.
 
Pandemia este în realitate consecința măsurilor criminale, nu invers, cum că măsurile au fost instituite ca mijloc de combatere a epidemiei.
 
Reacțiile oamenilor la măsurile criminale (știrile alarmiste, care au generat frică, teroare, prezentarea continuă de date sumbre, pericole invizibile, morți, oameni intubați, izolete, stresul sonor provocat de tâmpiții care au activat sirenele mașinilor de poliție și ambulanțelor, filtrele de poliție, jandarmi, armată de pe stradă, sufocarea populației prin masca inutilă, protocolul criminal, separarea oamenilor între ei, șicanarea deplasărilor, amenzile ilegale, amenințările la adresa nevaccinaților, prostirea vaccinaților că de la nevaccinați se îmbolnăvesc, starea de nesiguranță, închiderile, falimentele, șomajul, sărăcia, lipsa de perspectivă, blocarea medicilor să-și practice meseria, cenzura, dezinformarea oficială, privarea de socializare, educația de gen, blocarea învățământului, mersului la biserică, în parc, blocarea activităților fizice, a tratamentelor bolilor cronice, paralizarea întregii societăți, inflația, devalorizarea leului, criza economică majoră, etc., acestea sunt cauzele reale ale îmbolnăvirilor.