ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentarii criminali, care au traficat țara, independența și suveranitatea României din 1989 încoace, cetățenii ei prin alungarea lor, au făcut trafic cu tratamente și imunizări experimentale, apoi au traficat arme către Ucraina, acum îndrăznesc să-i facă teroriști pe cei ce protestează împotriva legii care liberalizează răpirile de copii, probabil învățați de președintele care nu este străin de înstrăinarea copiilor de tip răpire de copii.
 
Protestele sunt binevenite doar când apără multinaționalele infractoare cum a fost cu ocazia protestelor globaliștilor deghizați în patrioți atunci când cu OUG 13, care spuneau că atacă infracțiunile comise de Dragnea, disimulând că ei au scos lumea în stradă pentru a bloca impozitarea multinaționalelor pe care o voia Dragnea.
 
Când protestează păgubiții, victimele agresiunilor și abuzurilor legislative parlamentare, atunci protestatarii sunt teroriști, putiniști, proruși, legionari, naziști, naționaliști extremiști! Ești terorist și când pui naționalele la plată de dări către statul pe care-l căpușează!