ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Supărat pentru folosirea incorectă a testului RT-PCR pentru punerea diagnosticului de pozitivitate HIV, inventatorul acestui test, Kary Mullis a afirmat:

 ”Oricine poate fi testat pozitiv pentru practic orice cu un test PCR dacă faci un număr suficient de ciclii de amplificare… cu PCR dacă îl faci bine poți găsi orice în oricine… aceasta nu înseamnă că persoana respectivă este bolnavă.” Dr. Kary Mullis, doctor în științele medicale, inventatorul testului PCR.

În citat nu este pomenit termenul covid și decizia cenzorului Facebook de a eticheta postarea ca fiind cu informații false pe motiv că dr.Kary Mullis nu ar fi spus că testul PCR nu poate detecta covidul este o decizie lipsită de suport în conținutul citatului care nu pomenește covidul.

De fapt dr. Kary Mullis a murit cu aproximativ 6 luni înainte de a se declanșa epidemia și orice conversație publică despre covid 19 și nici nu avea cum să pomenească despre covid. El a făcut o afirmație mult mai generală, despre toate fragmentele proteice care pot fi amplificate în orice probă s-ar găsi și și-a apărat testul creat și destinația pentru care a fost conceput testul RT-PCR, înmulțirea fragmentelor de material genetic în scopul obținerii de suficientă materia care să poată fi analizată prin teste chimice apoi, deci studierea materialului genetic.

De nu murea, cercetătorul care a inventat testul PCR, dr. Kary Mullis ar fi fost un adversar redutabil al folosirii greșite a acestui test prin care s-a implementat, propagat, amplificat marea minciună pandemică numită pandemia sars-cov-19.

Testul PCR este instrumentul de testare folosit greșit, eronat la diagnosticul ”vai ce multe cazuri sunt”.

Testul PCR a folosit la amplificarea în primul rând a minciunii pe care s-a bazat pandemia, restricțiile criminale și tratamentele experimentale curative și marele experiment de manipulare genetică.

Deși retras din uz de către FDA, testul PCR continuă să fie folosit în destule locuri și urmează să fie folosit la reaprinderea circului pandemic covid, la menținerea restricțiilor și instalarea dictaturii globaliste, digitalizare, la declararea, propagarea și amplificarea altor pandemii și crime.

*

Peștii văd momeala, nu cârligul. Vaccinatul la fel: merg la MALL, mă lasă la Kaufland, la servici, pe avion, la hotel etc. Alții au văzut profitul, sponsorizarea să posteze despre cârlig, să-i facă reklamă și să ia banul pe minciuna promovată în  toate felurile și să-l prezinte (cârligul) ca salvare din fața minciunii prezentate ca pericol și problemă. Or să vină iar cu aceiași problemă a lor prezentată ca problemă înfricoșătoare pentru noi, ca să punem din nou botul la aceiași cacealma! Va crește numărul celor ce nu mai pun botul la minciunile lor.

Vaccinații nu mor în același loc cum au murit cei tratați experimental în reanimările covide. Moartea vaccinaților este spectaculoasă, dar nu înfricoșează. Pică secerați în locurile pe unde plimbă superbitatea de grăsimi cu proteine în centru în brațele lor, ficatul, inima, vasele și mai ales creierul și genele lor. Rar pică chiar în centru de vaccinare sau pe platoul de filmare CNN, cum a murit asistenta aceea a cărei moarte în direct ați vizualizat-o toți. Așa că până se va sesiza lumea cu glagorie, discernământ despre această ruletă rusească a industriei farma vor mai crăpa mulți. Ne așteaptă mai multe jocuri pe viitor, ale foamei, secetei, focului, energiei, radiațiilor 5G, radiațiilor nucleare, cipării, lgbt-ului, îndrăcirii, desacralizării, maimuțizării și globalizării. Globalizarea are nevoie de gloabe, cobai, maimuțe, goimi, sclavi, mâncători de lăcuste, întinzători de mânecă suflecată.

Avortul este parte din religia lor!

Dr. Adrian Cacovean

 Dr. Kary Mullins despre Fauci și agenda ascunsă a celor ca el: