ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când un politician recomandă acte medicale fără să fie medic, fără să fi consultat pacientul la ce se încadrează, la practică ilegală a medicinei, publicitate interzisă sau trafic de influență în interesul producătorului de medicament?

A apărut acum o nouă specie, nu are parafă de medic, nici de farmacist, dar recomandă acte medicale planetare și amenință medicii și farmaciștii și pe orișicine nu vrea să devină animal de experiență! Fără să aibă nici cea mai mică glagorie: actele medicale nu pot fi comandate politic! 

Mai importantă decât orice discuție pe rețelele de socializare este să se facă bine pacientul consultat. Restul este vai de ea orice situație când un neavenit din orișice poziție face pe medicul în fața medicului!

La ora asta trăiesc contribuind la sistemul de stat, la spitalele din țară, la primării și peste tot (poliție, jandarmi, drumuri, ape, gaze, tot) prin taxe și am angajați. Plătesc la zi toate. De ce simt presiuni și amenințări din partea celor ce-și iau salarii și de la munca mea?

1 noiembrie este ziua doctorilor fără de arginți. Sfinții Cosma și Damian vindecau fără medicamente, operații, imunizări, ei reușind acestea în numele Domnului Iisus Hristos și considerau că vindecarea nu este meritul lor. De aceea ei nu cereau bani pentru vindecările performate, singura plată fiind recunoașterea din partea celui tămăduit a Lui Iisus Hristos ca Domn, Vindecător și Mântuitor. Spre deosebire de noi doctorii zilelor noastre, care cerem bani pentru munca noastră, de la stat, de la pacient, de la firmele producătoare de medicamente.

Mai sunt unii care deși nu sunt doctori, nici preoți, nici măcar credincioși, ordonă din diverse poziții acte medicale în masă și chiar experimente medicale în masă, chiar cu forța!

Statul care nu mai reprezintă cetățenii va pieri. România va dispărea ca stat! Instituțiile statului român nu mai reprezintă cetățeanul român, ci alte interese personale sau străine. Eu știu că Dumnezeu va opri asta!