ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe la început de decembrie am crezut că este vorba doar de o împodobire asincronă a Bucureștiului de Crăciun!

Sectorul 3 unde am cabinetul s-a îmbrăcat de sărbătoarea Crăciunului printre primele (foto)! A urmat Sectorul 4, deja cunoscut ca cel mai strălucitor de Crăciun. În rest, beznă. La Capitală, Nicușor Dan zici că a întins pe străzi ce i-a mai rămas din sufrageria lui...

În ultimele zile dinaintea sărbătorii Nașterii Domnului un taximetrist mi-a vândut pontul, că sectoarele cu primari USR nu vor avea parte de respect față de Crăciun. Nimic din partea acestor primari ce nu par să respecte tradițiile, nici pe Dumnezeu și deci nu vor instala decorații de Crăciun. Clotilde Armand a anunțat că pe teritoriul Sectorului 1 nu vor fi nici luminițe de Crăciun, nici târguri de Crăciun, nici concerte de colinde de Crăciun. La Sectorul 2, cam la fel. În plus, îl mai atacă și pe Mircea Vulcănescu! La Sectorul 6 au pus-o de o afacere Untold în Parcul Moghioroș și cam atât.

Ce vină au copiii din aceste sectoare ca să fie astfel pedepsiți? Măcar de-ar ține minte părinții lor...

În seara asta când am revenit la București am constatat o Piață a Unirii pedepsită și sectoare pedepsite de primari certați cu tradițiile românești, cu Dumnezeu, cu alegătorii!

Acești primari nu diferă de cancelarul austriac care nu permite accesul României în Schengen la fel cum ei nu permit accesul la Crăciun a alegătorilor lor.

Presa nu a spus nimic, nimeni nu a protestat împotriva blocării accesului la Crăciun a sectoarelor cu primari anticreștini, anti-BOR, antiromâni!

* * *

Vi-l mai amintiți pe Emil Hurezeanu de la Radio Europa Liberă?

La 33 de ani de la Revoluție, în calitate de ambasador al României la Viena, fost și la Berlin, el nu dă nici o socoteală pentru eșecul lui de acum, cu Schengenul.

Dimpotrivă, el găsește potrivit acum, când el este ambasador acolo, să vorbească tot despre Ceaușescu de rău, nu despre ce a făcut el ca ambasador al României la Viena și care era responsabilitatea lui ca ambasador acolo.

Pe vremea lui Ceaușescu vorbea în calitate de angajat la postul american care se dădea lovit în aripa lui falsă de român pentru ce se întâmplă în România trădată de americani și băgată în gheara bolșevică stalinistă! Radio Europa Liberă a fost înființată în 1950 de americani și finanțată de ei pentru că Rusia a intrat peste teritorii pe care sperau americanii (oculta) că le vor stăpâni și exploata ei.

După cum comentează Emil Hurezeanu și în zilele noastre, tot împotriva lui Ceaușescu, să ne spună clar pe ce stat de plată se află, în afară de statul român care-l ține ambasador acolo degeaba. E cumva agent triplu sau cvadruplu: american, german, austriac și român?

Nu am auzit nimic din gura lui ce a făcut el pentru România, în afară de faptul că pe vremea lui Ceaușescu el ținea cu echipa adversă a României la meciurile noastre de fotbal și executa fișa postului de denigrare a lui Ceaușescu, lucru care continuă și acum.