ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Covidul a făcut gripă! Ha ha! O să facă și rujeolă și pneumonie, edem pulmonar hipertensiv, infarct miocardic și AVC, paralizie, cancer și orișice boală!

Dacă covidul este o minciună și acum există un test comun care pune la un loc minciuna cu un adevăr (gripa), atunci ambele sunt minciuni! Testul pentru struțocămilă atestă aceasta! Dacă ieși pozitiv la testul de covidogripă atunci ce ai, gripă sau cămilă?

Cum să elaborezi un astfel de test, comun pentru 2 boli diferite, care în perioada pandemică era o singură boală, totul era numai covid și nimic altceva nu a mai fost?

Iată delir sistematizat al celor cărora le umblă prin cap numai virusuri, pandemii, seruri experimentale genetice obligatorii, persecuții asupra celor ce nu pun botul la delirul lor!

Nu știm ce va urma, cum va urma și ce vom păți!

La morțile subite de acum nimeni nu știe dacă apucă ziua de mâine, ruleta rusească nu mai este doar rusească ci și americană, de OMS, de FDA, de ONU, de Ciucă și măciucă, de sas și bășina sasului, de Cîțu și mâțu, de gripă sau covid sau rujeolă, de aviară, porcină, africană, americană sau ucraineană sau rusească sau pur și simplu românească securistă, de conclav belit și mințit și prostit cât securitatea și turnătorii și-au umplut sacii!

Iubirea și frica sunt forțele motrice ale Universului! Când în lume predomină iubirea, avem creștere economică, prosperitate, sănătate, normalitate, familie, popoare, țări și Dumnezeu pe Pământ.  

Când predomină frica, restricțiile, regresul economic și moartea, suferința, nedreptatea, dezordinea, acestea sunt semnele celuilalt guvernator, cel pentru care Iisus nu a venit, pe care noi în necredința noastră îl alegem și urmăm. Până când plătim alegerile noastre complet, până la ultimul cent.