ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cine nu vrea să fie caz și statistică să refuze testul PCR, un test folosit eronat pentru alte scopuri decât cel pentru care a fost conceput. Testul PCR a fost conceput pentru a multiplica material genetic. Secvența de 12 aminoacizi pe care o caută să o amplifice este un fragment din cromozomul uman 8 ce nu are nici o legătură cu un virus.

Testul PCR când este pus să amplifice materialul genetic luat din nas, un rașchetat de celule nazale mucoase atestă faptul că avem ADN nu că ar exista un virus în pacientul păcălit.

Refuzați testul PCR!

Evitați să deveniți obiect de carantină, izolare, pacient venit la spital cu boala lui și apoi deturnat de testul PCR spre tratamente experimentale pentru un virus inexistent, neizolat nici acum, tratamente toxice și nu tratamentele consacrate pentru boala adevărată care a dus pacientul la spital (infarct, AVC, răceală, edem pulmonar etc).

De începe iar mascarada cică la școală vor merge doar înțepații!

Ăia cu părinți conspiraționiști nu vor vedea profesorii, nici colegii, decât online.

Înțepații, deși la zi cu suflecarea mânecii vor merge și ei doar cu test ca să nu le intre în cap să treacă la conspiraționism și că fac ce vor.

Dacă nu a ajuns mesajul către voi repet: Nu vă lăsați prostiți din nou!

Avertizați rudele să nu accepte testul PCR!

În perioada următoare niște nenorociți criminali vor vrea să bage belciugul PCR în nasul părinților, copiilor, nepoților voștri, în căutare de cazuri covid!

Învățați să spuneți NU!

Pacientul are dreptul să refuze orice investigație cu care nu e de acord și să oblige astfel medicul să-l trateze de boala reală care l-a adus la spita, pentru care are asigurare medicală și există tratament medical clasic consacrat, nu de boala imaginară pe care o ordonâ un OMS privat cumpărat de Bill Gates!