ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ar fi bună o sobă pe lemne pentru a face față crizei energetice, numai că nu mai avem păduri, că le-au tăiat traficanții de pădure din România ca să le vândă austriacului căruia i-am dat voie să pună recompense pentru capul de copac tăiat ilegal!

Miliția, procurorii, serviciile, usereul, presa, primarii, șefii de consilii județene, Romsilva, parlamentarii, justiția, președintele, cu toții au tăcut mâlc și au fost de acord cu defrișarea masivă la fel cum nici unul nu a făcut gât pentru marea trădare de țară în plină criză energetică prin vânzarea ilegală, pe ascuns, unor entități obscure a salvării naționale, centrala Mintia.

Sunt foarte supărat pentru aceasta și cataloghez corect această afacere ce nu mai este o afacere, ci Înaltă trădare și act criminal asupra poporului român din poziție de ministru, guvernant, pus de partid, acoperit și coordonat de servii, sau angajați ai serviciilor care trădează țara și își urăsc țara! 

Să vinzi termocentrala Mintia în plină criză energetică este un act criminal identic cu ce ar fi însemnat ca în momentul când Titanicul a lovit icebergul, niște criminali odioși să vândă aceste bărci unor alte linii de transport maritim și astfel de pe Titanic să nu se mai permită să se salveze nimeni! 

 * * *

Reînvierea pestei porcine este un semn că acești criminali nu se opresc. O să vină să ia porcii din cotețele oamenilor, să închidă ferme românești și probabil de data asta și din alte țări, ca să forțeze criza de carne și intrarea în consum de gândaci. Pesta nu se transmite la om, poate omorî porci din ferme (așa se vehiculează). De ce să omori porcii sănătoși, că vine un idiot de veterinar din prostie (dacă nu este pregătit) sau ticăloșie dacă știe ce face și vine cu un test ca PCR pentru covid și dacă iese pozitiv, nu este ca la covid 3 zile la mititica încuiat la UPU și apoi se chinuie să te termine cu tratamente experimentale și oxigenări intempestive, sedări criminale. La porci se termină scurt cu injecția letală dacă le iese testul pozitiv. Niște imbecili omoară porci asimptomatici ca să distrugă gospodăria, ferma, după cum bate ordinul și cum sunt trimiși pe zone. Este bine, cu cât se adună mai multe crime și ei sunt mai fără perdea, Dumnezeu le va strica numărul criminal, nu înainte de a permite ca toți prostovanii care au scurtat capitolul dreptate, adevăr, cinste, informare corectă, hărnicie, omenie, să își primească răsplata cuvenită pentru toată necinstea și prostia lor! Se comportă ca jefuitori, probabil nu fac nici un test, ci vin cu jandarmi, polițiști și în halate albe, intră ca niște criminali în curtea oamenilor și spun că este pestă și trebuie să sacrifice porcii!

Pesta porcină este o conspirație asupra unui mod de hrănire natural, cu carne sănătoasă de la un animal ținut cu bucate sănătoase, sfeclă, cartofi, porumb etc. din propria curte țărănească. Ca să ne bage pe gât gândaci, viermi și alte mizerii necomestibile. În plus singura destinație a bucatelor care nu au acces la piața românească parazitată de produse agricole toxice din alte țări, țăranul nu va mai avea ce să facă cu produsele agricole din gospodăria lui, care nici la porcii din bătătura lui nu vor mai ajunge și iată cu ce se ocupă jigodiile care promovează pesta porcină împreună cu executanții criminali din teritoriu, pentru care numele potrivit este de asasini ai gospodăriilor românești!