ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă din antichitate oamenii au căutat să facă curat în casă, în culturi, să se curețe ei înșiși și animalele lor de tot ce considerau dăunători.

Bunăoară insectele, gândacii, care distrug culturile și ne asaltează locuințele au fost considerate dușmani dintotdeauna ai omului.

S-au încercat diverse substanțe, naturale și sintetice și gândacul de bucătărie s-a adaptat perfect, indiferent de substanța folosită, selectându-se gândaci din ce în ce mai rezistenți la toate substanțele folosite. În lumina noilor directive globaliste de unde se ia acum lumina, mâncarea, imunitatea, închiderea, tăierea gazului ca sancțiune, rația și porția de aer ca să se taie bășina vacii, noile norme de hrană sănătoasă nu mai sunt margarina și statina, ci gândacul travestit din dușman în mâncare sănătoasă.

Noile norme ale lui Gheiț, Ursula și Șvab impun o politică total diferită față de gândac, invitat să mănânce el culturile de la botul vitei, care este acum noul dușman al societății și trebuie marginalizată, ucisă exemplar în corida UE contra a orice proteină de animal.

Este un moment de cotitură în istoria luptei insecticide a omenirii contra gândacilor. Din moment ce acțiunile de reducere a populației gândacilor la 90% prin tot felul de otrăvuri insecticide nu au reușit, industria chimică a schimbat recent placa și modul de abordare față de gândac, ca să fie în acord cu noua directivă care cere ca de acum gândacul să nu mai fie omorât, ci protejat și mâncat.

Industria farmaceutică lucrează intens la un plan de salvare a gândacilor printr-un vaccin prin care vrea să protejeze goangele de agenți dăunători lor, cum ar fi flitul, DDT-ul și alte substanțe din perioada de prigonire a lor, pe care unii conspiraționiști cum este Daea și alți dușmani ai minorității gândăcești sunt tentați să le folosească în continuare.

Cu fonduri străine s-a înființat un Institut pentru combaterea discriminării gândăcești, a antigândăcismului și mai ales să nu se ajungă la holocausturi cum sunt cele din epoca neagră a omenirii, când s-a dat în ei cu Verde de Paris, Flit, Lindan și alte substanțe total interzise acum.

Vaccinarea gândacilor contra acestor substanțe insecticide, împreună cu lupta neobosită a brigăzilor Miliției gândacilor și conștientizarea populației asupra rezolvării crizei alimentare sunt noile ghiduri alimentare științifice.

Sandwich cu gândaci, margarină și statină, iată norma de hrană sănătoasă.

Poftă bună!

Dr. Adrian Cacovean

Bibliografie selectivă:

  1. Invazia gândacilor, H.G.Wells, Ed. Academiei Militare a NOM, 2019
  2. Tehnici de asomare a lăcustelor, F.R.Menge, Ed.Fac. de Creștere a gândacilor, 2021
  3. Gândacul halal, hrană vie, J. Oliver, Ed.Biblioteca pentru toți, 1987
  4. Medicina lacustă, A.Fouci, Harward Univ.Preș, 2022
  5. Tratat de entomologie, Ed.Ornitorinc, 1967

Bibliografie conspiraționistă:

  1. Combaterea insectelor din agricultură, P.Daea, Ed.Fac. de Zootehnie comparată, 2021