ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Caz de acum câteva ore. Tânăr, 28 de ani, sănătos, face la 12 zile de la Johnson reacția din poză. Erizipel, cu limfangită, tromboflebită superficială și reacție trombangeitică cu o arteră la picior aproape înfundată. De făcea asta la inimă sau creier, ori se solda cu infarct și risc de deces, ori cu AVC.

Este evident faptul că atât boala reală căt și cea experimentală au același mecanism de acțiune, tromboza fiind o placă turnantă. Unde se face tromboza, Dumnezeu cu mila sau omul cu devalorizările, supărările și spaimele lui, majoritatea generate de alarmismul știrist, criminalitatea măsurilor și aberațiile guvernanților. Contextul epidemiologic actual este de asediu al propriilor popoare de către guvernele de mineriadă vaccinistă, sufocare a populației și stare de război în numele unei boli cu un agent neizolat! Nurenberg 2 este în curs de pregătire. Continuați criminal trials și o să aveți un nou Nurenberg!

*

Am fost la discuții cu medici de top din mari spitale din România și ei chiar cred în vaccin și nu ai ce să le spui că ei o țin cu a lor. Revin cu o afirmație făcută anterior, nu contează ce susțin prin statistici medicii corupți sau orbiți de convingerile lor, împreună cu cohorta lor de urmăritori dintre pacienți sau politicieni sau reporteri, clasa aceasta de îndărătnici va ceda numai la presiunea morții care se va abate asupra lor, familiilor lor și cetei de urmăritori care să-i și ia de gât la șirul întrebărilor declanșate de urmarea sfaturilor lor! 

Citiți și: Iulian Capsali: CAD MEDICI PE ALTARUL VACCINĂRII